de beste downloads verzameld

apps

9292 – 9292

9292 - 9292 kunstwerk 9292
9292
Genre: Reizen
Releasedatum: 05-09-2012

9292 reist met je mee
Met de real time reisplanner van 9292 kun je ‘live’ een OV-reis van A naar B plannen. Waar wijzigingen in de vertrek- en aankomsttijden optreden, kan de reis herpland worden en biedt 9292 je een alternatief aan. Dit voor al het openbaar vervoer in Nederland. Persoonlijke voorkeuren kun je bewaren in jouw eigen Mijn 9292 omgeving.

Van overal naar overal
De app kent verschillende mogelijkheden om je vertrekpunt of bestemming te kiezen: de plek waar je nu bent (via GPS), een bekende locatie (bijvoorbeeld een winkelcentrum, station of belangrijk gebouw), het adres van een van je contactpersonen, een adres, postcode of bushalte, maar ook een zelf aangemaakte locatie.

Synchroniseren reisinformatie
Bij deze app hoef je niet steeds weer dezelfde informatie in te voeren. Veel gebruikte locaties worden onthouden en je kunt zelf locaties aanmaken (bijvoorbeeld: 'thuis', 'oma', 'kantoor', of wat je ook bedenkt.) Als je een Mijn 9292-profiel aanmaakt kan je zelfs thuis geplande reizen voor met de trein, bus, tram of metro via deze app meenemen op je telefoon. Je kunt zo je reisinformatie in een handomdraai synchroniseren.

Onderweg je reis checken
Met deze app is de 9292 real time reisplanner nóg mobieler. Check onderweg hoe laat je aansluitende bus vertrekt en of er wijzigingen zijn op jouw traject.

Specificaties:
– Real time reisplanner voor al het openbaar vervoer in Nederland
– Persoonlijk reisadvies opslaan en meenemen in Mijn 9292
– Zelf vertrekpunten en bestemmingslocaties aanmaken
– Informatie over belangrijke locaties in de buurt
– Omgevingskaart
– Reisadviezen op te slaan in jouw agenda
– Reisadviezen te verzenden met e-mail
– Reisadviezen plannen van/naar contactpersonen

© © 9292