de beste downloads verzameld

apple

Adobe Lightroom – Adobe Inc.

Adobe Inc. - Adobe Lightroom kunstwerk Adobe Lightroom
Adobe Inc.
Genre: Fotografie
Releasedatum: 20-06-2019

Adobe Photoshop Lightroom is de ultieme cloudservice voor iedere fotografieliefhebber: het biedt alles wat je nodig hebt om je foto’s te bewerken, te ordenen, op te slaan en te delen op je desktop, je mobiele apparaten en het internet.

Maak overal schitterende foto’s met Photoshop Lightroom en 1 TB aan cloudopslag. De app biedt krachtige fotobewerkingsfuncties in een gebruiksvriendelijke interface. Pas foto’s in volledige resolutie aan en sla een back-up van je originelen én je bewerkingen op in de cloud. Orden je foto’s met doorzoekbare trefwoorden die automatisch worden toegewezen, zodat je niet zelf tags hoeft toe te voegen. En deel en presenteer je foto’s op eenvoudige en leuke manieren.

Overal bewerken:

Photoshop Lightroom biedt gebruiksvriendelijke fotobewerkingstools, zoals schuifregelaars en filters, waarmee je eenvoudig foto’s creëert die er precies zo uitzien zoals jij dat wilt. En je kunt je foto’s in hoge resolutie overal bewerken – op mobiele apparaten, het web en je desktop. Bewerkingen die je op het ene apparaat aanbrengt, worden automatisch overal doorgevoerd.

Slimmer ordenen:
Adobe Sensei maakt gebruik van machine learning om de mensen en andere content in je foto’s te herkennen en wijst vervolgens automatisch doorzoekbare trefwoorden toe. Zoek je foto’s van je neef of je favoriete uitstapjes naar het water? Dankzij automatische tagging vind je je foto’s snel terug, zodat je gemakkelijk albums kunt aanleggen op basis van een persoon of thema.

Probleemloos opslaan:
Met de 1 TB aan cloudopslag die bij Photoshop Lightroom is inbegrepen, weet je zeker dat je altijd en overal toegang hebt tot je volledige bibliotheek met foto’s op maximale resolutie.

Eenvoudig delen:
Deel je foto’s met je dierbaren, je klanten of een nóg groter publiek. Publiceer foto’s rechtstreeks op social-mediasites, laat ze op je website zien door ze rechtstreeks naar Adobe Portfolio te sturen, en maak in een handomdraai prachtige illustraties, webpagina’s en videoverhalen met Adobe Spark. Je krijgt het allemaal bij je lidmaatschap.

Je eerste week is gratis. Na afloop van je gratis proefperiode wordt de doorlopende maandbetaling automatisch ten laste van je iTunes-account gebracht. Je kunt de service annuleren door minimaal 24 uur vóór het einde van je factureringsperiode naar je accountinstellingen te gaan en de automatische verlenging uit te schakelen. Pro-ratafacturering is niet mogelijk: als je automatische verlenging uitschakelt, loopt de service door tot het einde van de factureringsperiode van die maand.

Kleine lettertjes
Je moet 13 jaar of ouder zijn en akkoord gaan met de voorwaarden en het privacybeleid van Adobe: http://www.adobe.com/go/privacy_policy_linkfree_nl

Voor het gebruik van de mobiele apps en online services van Adobe moet je je aanmelden voor een gratis Adobe ID als onderdeel van een gratis Creative Cloud-lidmaatschap. Voor de online services van Adobe heb je een internetverbinding nodig. De online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd.
© © 1992 Adobe