Albert Heijn - AH Moestuintje kunstwerk AH Moestuintje
Albert Heijn
Genre: Entertainment
Releasedatum: 24-03-2017

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het groeien en laten bloeien van de moestuintjes van Albert Heijn? Download dan de AH Moestuintje-app. Je ontvangt, op basis van jouw eigen verzamelde plantjes, gerichte tips, reminders en handige weetjes om zo het meeste uit je moestuin te halen en tot een zo goed mogelijke groei en oogst te komen.

Hoe werkt het?
Open de AH Moestuintje-app en gebruik de grote plus-knop onderin het overzicht van je moestuintjes om de door jouw verzamelde moestuintjes toe te voegen. Volg de zaai-instructies of druk op 'ik heb al gezaaid' om aan te geven hoeveel dagen geleden je jouw moestuintje hebt gezaaid.
 
In je takenlijst boven in het moestuinoverzicht kun je altijd precies zien wat er in je moestuin moet gebeuren. Je kunt er ook voor kiezen om de AH Moestuintje meldingen aan te zetten, deze helpen je eraan te herinneren je moestuintjes op tijd te verzorgen, te verpotten of te oogsten. Ieder moestuintje bevat ook een kopje 'goed om te weten', daar vind je allerlei leuke en handige weetjes over je plantjes.

Je kunt de groei en bloei van je moestuintjes ook nauwkeurig bijhouden en vastleggen in het fotoboek. Als je genoeg foto's maakt, kun je zelfs een timelapse van je plantje maken en deze online delen via socials.

Veel moestuinplezier!
© © 2017 Albert Heijn B.V.