de beste downloads verzameld

windows

CCleaner Portable 5.24-Pc’s schoonmaken vanaf een USB-stick

CCleaner Portable haalt in een handomdraai de bezem door je systeem. De applicatie verwijdert tijdelijke internetbestanden, je surfgeschiedenis en desgewenst geïnstalleerde programma’s. Daarnaast maakt de software je (windows) register schoon en ruimt het overgebleven delen van verwijderde programma’s op. Deze versie is portable, wat betekent dat je CCleaner niet hoeft te installeren en start vanaf elke locatie, op ieder systeem (bijvoorbeeld vanaf een USB-stick).

CCleaner Portable ondersteunt alle moderne browsers. Hoewel de hoofdfunctie het opschonen van tijdelijke internetbestanden betreft, gaat de software verder. Een scan van je registerintegriteit controleert op ontbrekende DLL (systeem-) bestanden en problemen met Microsoft’s besturingselement ActiveX. Deze scan behandelt tevens moeilijkheden met verouderde software omdat CCleaner bijhoudt wat je installeert. Zo verwijder je met één klik kwaadwillende of slecht functionerende software.

Onder Windows vind je na lang zoeken wellicht dezelfde instrumenten die CCleaner in één handig overzicht biedt. CCleaner Portable is bovendien supersnel en klaart de klus op onnavolgbare wijze. Een schoonmaakbeurt voor tijdelijke internetbestanden is in minder dan een halve minuut gepiept op een bomvolle pc. Hulde voor deze goedgevulde digitale bezemkast.

CCleaner Portable is snel en effectief. De scans leveren veel schuifruimte op en vegen je geheugen in een mum van tijd schoon. Op het gebied van systeembeheer wint CCleaner het op alle fronten van de standaard gereedschappen in Windows. Ook werkt CCleaner prima in Windows 7.

Download CCleaner Portable 5.24 in het Softonic