de beste downloads verzameld

windows

CleanMyPC 1.8.11.1175-Mooie, efficiënte schoonmaakservice voor je pc

CleanMyPC ontdoet je computer van onnodige bestanden. De software ruimt digitale rommel op en maakt je pc daardoor stukken sneller.

Vanuit een overzichtelijk scherm kies je in CleanMyPC de delen van je computer die je wilt opruimen. Denk hierbij aan extra taalpakketten (geïnstalleerd bij bepaalde programma’s), tijdelijke internetbestanden en de prullenmand. Systemen raken snel vol wanneer je bestanden verkeerd verwijdert of software via inofficiële methodes deïnstalleert. CleanMyPC repareert in zo’n geval de registers van Windows, zodat digitale restjes uit diep gelegen systeemmappen verdwijnen.

CleanMyPC is vrij uitgebreid en biedt naast de opschoonfuncties een vijftal handige instrumenten. Zo haal je met de functie ‘Complete Uninstall’ programma’s helemaal van je harde schijf en check je met de optie ‘Autorun’ welke software opstart met je pc. Wil je niet dat bepaalde applicaties opstarten bij het aanzetten van je computer dan zet je ze in dit menu simpelweg uit.

CleanMyPC valt op door de mooie vormgeving en de eenvoudige menu’s. Ervaar je problemen bij het starten (of sluiten) van programma’s of de snelheid van je pc? Voer een scan uit met CleanMyPC en wellicht loopt het apparaat daarna weer als een zonnetje!

Download CleanMyPC 1.8.11.1175 in het Softonic