de beste downloads verzameld

windows

Comodo Dragon 55.0.2883.59-Snelle en veilige browser gebaseerd op Chrome

Comodo Dragon is een krachtige browser die gebaseerd is op Chromium, de broncode van Google Chrome. De browser is snel, slank en zit vol met functies om surfen op het web nog veiliger te maken.

 

 

 

Online veiligheid staat op de eerste plaats

Comodo Dragon is geen eenvoudige "kopie" van Chrome, het is veel meer dan dat. De browser heeft vele functies, vooral wat betreft veiligheid. Dat begint al tijdens de installatie: dan word je gevraagd of je het SecureDNS van Comodo wilt gebruiken, waarmee je veiliger op het web surft en risicovolle sites vermijdt.

 

Ook biedt Comodo Dragon integratie met de online service WebInspector, waarmee de veiligheid van een webpagina wordt gecontroleerd, en Privdog, dat advertenties, cookies, trackers en third-party widgets blokkeert.

Tot slot bevat Comodo Dragon ook een Media Downloader waarmee je video's van het internet downloadt en een functie waarmee je in een handomdraai webcontent deelt op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Door tekst te markeren en naar de rechterkant van de browser te slepen start je een zoekopdracht op Google, Google Images, Google Translate, YouTube of Wikipedia. Sleep je inhoud of een link naar de linkerkant, dan deel je die op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus of LinkedIn.

Net als Google Chrome heeft Comodo Dragon afzonderlijke tabbladen, bevat het social bookmarking sites, thema-ondersteuning, een startpagina met previews van de sites die je het meest bezoekt en de mogelijkheid om anoniem te browsen. Tot slot ondersteunt Comodo Dragon dezelfde extensies als Chrome.

 

 

Elegant ontwerp

Wat gebruiksvriendelijkheid betreft verschilt Comodo Dragon niet veel van Chrome. Het ontwerp is eenvoudig maar elegant en donkere tinten overheersen. De tabbladen lijken meer vierkant dan bij de browser van Google.

 

Het menu Extra vind je aan de linkerkant (niet rechts, zoals bij Chrome). Links van de adresbalk bevinden zich de knoppen voor Privdog, WebInspector, Media Downloader en de Share pagina.

 

 

 

Chrome met een beetje extra

De slogan van de producent is duidelijk: "A faster, more secure version of Chrome". Comodo Dragon doet precies wat het belooft.

 

De browser is niet alleen erg snel, maar besteedt ook veel aandacht aan je privacy en de veiligheid van je netwerk. De vooraf geïnstalleerde plugins zijn erg efficiënt en met Comodo SecureDNS blokkeer je riskante sites, malware en andere bedreigingen op het internet. 

Comodo Dragon is perfect als je zoekt naar een meer geavanceerde oplossing dan Google Chrome en is ideaal voor iedereen die veilig wil surfen op internet.

Download Comodo Dragon 55.0.2883.59 in het Softonic