Met CopyTrans Manager synchroniseer je muziek, e-books en PDF-bestanden tussen iOS-apparaten en je PC. Daarmee vervangt het gratis programma gedeeltelijk iTunes, de standaardsoftware van Apple.

CopyTrans Manager moet het niet bepaald hebben van het uiterlijk. De software oogt goedkoop en verouderd, maar die eerste indruk blijkt misleidend. Achter de oubollige façade gaat een prima programma schuil dat je bijstaat tijdens het synchroniseren van je iPhone, iPod en iPad.

Liedjes, boeken en PDF-bestanden sleep je direct vanuit Windows Verkenner naar het scherm, waarna CopyTrans Manager ze in een oogwenk kopieert naar je iOS-apparaat. Andersom haal je helaas geen gesproken memo’s, muziek en ander materiaal naar je PC. Backups maken van de muziekcollectie op je iPod is dus niet mogelijk; daarvoor gebruik je het betaalde CopyTrans.

CopyTrans Manager download je als je wilt ontsnappen aan de iTunes-dwangbuis. Snel mp3’s of andere bestanden op je iPhone, iPad en iPod zetten doe je met één muisbeweging.

Download CopyTrans Manager 1.114 in het Softonic