Met DAEMON Tools maak je je eigen virtuele schijven waarop je meest voorkomende formaten kunt ‘mounten’ zonder een cd of dvd te hoeven branden.

Dag oude CD!

Maak je vaak cd’s of dvd’s voor eigen gebruik, dan is het handig om back-ups van de schijven die je hebt gemaakt om te zetten in beeldbestanden, zoals ISO, NRG, CCD, CDI, MDS, BWT.

Met DAEMON Tools lite lees je deze bestanden zonder de fysieke aanwezigheid van de drager. Zo maak je een virtueel apparaat dat de aanwezigheid van een cd/dvd-speler emuleert. Zo bespaar je tijd (doordat je niet langer hoeft te branden) en kunnen al die cd’s in de prullenbak.

Beeldbestanden in no-time mounten

Met DAEMON Tools maak je één of meer virtuele drives, upload je beeldbestanden van de meest populaire formaten en geniet je van hun inhoud zonder een fysieke schijf te hoeven hebben.

Niet alleen dat, maar DAEMON Tools Lite emuleert ook de meest voorkomende soorten beveiligingen. Het programma is makkelijk op te starten vanuit het systeemvak.

De beste software om virtuele drives te maken

 

DAEMON Tools is één van de meest effectieve programma’s om virtuele schijven te maken. Het is makkelijk te gebruiken en zorgt voor een perfecte emulatie.

Download DAEMON Tools Lite 10.8 in het Softonic