Met Debut Video Capture neem je videobeelden van welke bron dan ook op op je pc, of het nu van je monitor zelf is of een digitale videorecorder of webcam.

Het programma is erg makkelijk te gebruiken: in de interface zie je een preview van de opname. Neem je van het scherm zelf op, dan krijg je een nogal verwarrend Droste-effect. Verder is Debut Video Capture erg simpel, het hele programma heeft maar drie knoppen die je gebruikt: om op te nemen, te pauzeren en te stoppen.

Opnames zijn mogelijk in een aantal verschillende formaten, die elk hun eigen instellingen hebben. Gerelateerde programma’s van dezelfde ontwikkelaar downloaden? Ook dat kan met Debut Video Capture. Ben je klaar met het opnemen van je video, dan upload je die naar een FTP-server of zet je hem op de mail. Jammer genoeg heeft Debut Video Capture geen ingebouwde speler, dus direct terugkijken zit er niet in.

Debut Video Capture is een simpele videorecorder voor je PC. Het programma is niet perfect, maar voldoet prima om scherm- en video-opnames te maken.

Download Debut Video Capture Software 4.08 in het Softonic