Eurovision.tv - Eurovision Song Contest kunstwerk Eurovision Song Contest
Eurovision.tv
Genre: Amusement
Releasedatum: 06-05-2013

Het Eurovisiesongfestival is nog nooit zo dichtbij geweest als nu met de officiële app!

Het kijken naar het Eurovisiesongfestival is nog nooit zo spannend geweest – vóór, tijdens en na de wedstrijd – als wanneer je de officiële app vlak voor je hebt. Je ziet het festival op televisie en met deze app maak je kennis met de artiesten die meedoen, je ziet de tekst van de songs, zodat je kunt meezingen, je krijgt informatie over de landen en natuurlijk zie je de resultaten!

Naast de professionele jury van elk land kun jij het resultaat van het 63e Eurovisiesongfestival bepalen. Stemmen (de plaatselijke tarieven zijn van kracht) is met de app makkelijker dan ooit. Nadat je je stem hebt uitgebracht, krijg je een speciaal bericht van je favoriete artiest! Dit en nog veel meer levert de app.

Het Eurovisiesongfestival van 2018 vindt plaats in Lissabon, op 10, 12 en 14 mei. Er doen 43 landen mee, en er kan er maar één winnen! Elk jaar kijken er 200 miljoen mensen naar en daarmee is het Eurovisiesongfestival het favoriete tv-programma in Europa en de meestbekeken gebeurtenis ter wereld, even afgezien van sportwedstrijden. Het Eurovisiesongfestival is sinds 1956 elk jaar uitgezonden. Daarmee is het over de hele wereld een van de televisieprogramma’s die al het langste lopen.

Functies:
– Live Stream
– Een overzicht van de laatste berichten, foto’s en video’s
– Muziekshop (album van 6 april 2018) met de karaokeversie voor elke song
– Verkoop van Eurovisie-souvenirs
– Verschillende talen
– OSRAM Light Voting

© © 2018 Eurovision.tv | digame mobile GmbH