Flashgap - Fruitz kunstwerk Fruitz
Flashgap
Genre: Lifestyle
Releasedatum: 23-08-2020

ONTMOET MENSEN MET DEZELFDE BEHOEFTES ALS JIJ!

Hoe vaak kwam je erachter bij een dating app dat je match niet naar hetzelfde op zoek was als jij?

Met FRUITZ kun je filteren op wens:

Elk persoon heeft andere verwachtingen van een dating-app: een serieuze relatie, een maatje om mee te stappen, een one-night stand of wie weet een persoon om diep verborgen verlangens mee te vervullen…

Elke vrucht staat voor waar je nu behoefte aan hebt:

* Kers: Om je wederhelft te vinden #TrueLove
* Druif: Om samen een drankje te doen, wie weet meer #NoOneNightStand
* Watermeloen: Fruits with benefits #SexFriends
* Perzik: Om vanavond de lakens mee te delen #OneNightStand

Start de FRUITZ-app, kies de vrucht die op dit moment bij je past en ontdek mensen die dezelfde behoeftes hebben. Blader door de profielen en kies de mensen met dezelfde intenties als jij!

Wees niet bang om uit te drukken wat je echt wilt, door gelijk to the point te komen en zo geen tijd te verspillen met mensen die iets anders willen.

Bij Fruitz is het onze missie om daten minder complex te maken. Wij geloven in ontmoetingen die leiden tot mooie relaties, maar net zo goed in dates voor slechts een avond.

En om de eerste online ontmoetingen wat makkelijker te maken, hebben we besloten om het begin nog leuker te maken. Het gesprek is toch de eerste indruk die je van elkaar krijgt voordat je elkaar ontmoet, dus laten we proberen de sfeer wat relaxter te maken! Laten we het beroemde "Hey, kom je hier vaker?" verbannen en laten we het gesprek vanaf het begin meteen interessant maken.

* Nooit meer een smartphone of nooit meer vlees?*

* Liever 1 jaar stoppen met seks of 1 jaar stoppen met rode wijn?*

* Win je liever 1 miljoen of heb je liever een kans van 1 op 2 op 1 miljard?*

'De beste relaties beginnen vaak met een vleugje humor.'

We nemen de veiligheid en vertrouwelijkheid van onze leden zeer serieus. Geen van je Facebook-vrienden kan je profiel zien als je dat niet wilt. Iedereen die door onze leden wordt gemeld, wordt permanent en onherroepelijk uitgesloten van Fruitz.


Je kunt Fruitz gratis downloaden en gebruiken. We bieden ook een optioneel abonnement aan.

Abonnementsvoorwaarden:

• De kosten van het optionele Fruitz premium-abonnement worden momenteel aangeboden vanaf 7,99 euro voor een periode van een maand. Er zijn nog twee andere abonnementen: Fruitz premium voor 3 maanden vanaf 6,49 euro per maand en Fruitz premium voor 6 maanden: momenteel verkrijgbaar vanaf 4,99 euro per maand.

• Het bedrag wordt van je iTunes-account afgeschreven na bevestiging van aankoop.

• Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging uiterlijk een uur voor het einde van de huidige periode wordt gedeactiveerd.

• Het bedrag voor verlenging wordt eenmalig afgeschreven. Het abonnement van 3 maanden kost 19,49 euro, het abonnement van 6 maanden kost 29,99 euro. Het bedrag wordt binnen 24 uur voor het einde van de lopende periode van je rekening afgeschreven.

• Je kunt je abonnementen beheren en automatische verlenging deactiveren in de betalingsinstellingen na aankoop. Het is onmogelijk om een ​​lopend abonnement op te zeggen. Het betaalde abonnement op Fruitz Premium is niet verplicht. Je kunt Fruitz gratis blijven gebruiken.


Privacy: https://fruitz.io/privacy
Gebruiksvoorwaarden: https://fruitz.io/terms
Contact: contact@fruitz.io

© © 2020 Fruitz