IObit Malware Fighter biedt bescherming tegen ongewenste en gevaarlijke software op je pc. De gratis software weert Trojaanse paarden, adware en andere vervelende digitale indringers. IObit Malware Fighter werkt in real-time, wat betekent dat het actief is tijdens surfsessies op 't web.

Je scant met IObit Malware Fighter op verschillende manieren. Vanuit het scanmenu kies je voor Smart Scan om snel de belangrijkste secties van je computer door te lichten. De Full Scan loopt grondig al je harde schijven door en de Custom Scan biedt scans op maat. Je selecteert bij laatstgenoemde methode zelf de onderdelen die je wilt diagnosticeren.

De interface van IObit Malware Fighter is ondubbelzinnig en intuïtief. Vier pictogrammen aan de linkerkant van het scherm huisvesten de opties, waarvan de belangrijkste 'Scan' en 'Overview' betreffen. Je ziet in een helder bericht meteen of je pc veilig is of niet. De applicatie offreert liefst 8 vormen van bescherming ('schilden'), waaronder een proces-, browser- en USB-schijfbeveiliger. De scanner is wat aan de gevoelige kant (gevonden malware blijkt soms 'gewoon' reclame) maar voorkomen is beter dan genezen!

Gratis bescherming tegen kwaadwillende software is altijd welkom en IObit Malware Fighter klaart de klus. Ondanks overgevoelige controles is de applicatie een fijne toevoeging op elke Windows-pc.

 

 

 

 

 

 

 

Download IObit Malware Fighter 5.6.0.4462 in het Softonic