Media Player Classic Home Cinema is een eenvoudige, gratis mediaspeler die een breed scala aan verschillende mediabestanden kan afspelen. Het uiterlijk is gemodelleerd naar oudere versies van Windows Media Player, maar in tegenstelling tot die toepassing speelt deze bijna elk beschikbaar mediaformaat. Zonder advertenties , eenvoudig op de processor en eenvoudig te gebruiken, dit is een geweldige mediaspeler voor hulpprogramma's die alle behalve de meest obscure video- en audioformaten verwerkt.


Een stabiel video- en audio-platform

Als u ooit een oudere versie van Windows Media Player hebt gebruikt, moet Media Player Classic Home Cinema zeer intuïtief aanvoelen . De bedieningselementen zijn waar je zou verwachten dat ze zijn, de menu's zijn duidelijk en de speler crasht of blokkeert niet wanneer hij een onbekend bestandstype tegenkomt (wat sowieso toch al zeldzaam is). Het is ook relatief veeleisend, wat betekent dat het snel start en soepel loopt, zelfs op oudere computers. Het ondersteunt echter geen streaming video.

Een uitstekend alternatief voor native videospelers

Media Player Classic Home Cinema is eenvoudiger, gemakkelijker te gebruiken en veelzijdiger dan de meeste standaard apps voor video-apparaten. Tenzij u iets met sterkere streaming-ondersteuning wilt of voornamelijk naar audio-cd's luistert (die het ondersteunt, maar niet zo goed als sommige concurrenten), is dit een uitstekende keuze .

Download Media Player Classic Home Cinema 1.7.10 in het Softonic