Microsoft Corporation - Microsoft Excel kunstwerk Microsoft Excel
Microsoft Corporation
Genre: Productiviteit
Releasedatum: 25-01-2019

Een in aanmerking komend Office 365-abonnement is vereist voor Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Met de krachtige app voor Excel-spreadsheets kunt u snel en eenvoudig bestanden maken, bekijken, bewerken en delen met anderen. U kunt ook werkmappen bekijken en wijzigen die als bijlage zijn toegevoegd aan een e-mailbericht. Werk met vertrouwen aan boekhouding, audits, financiën of andere gebieden, met iedereen, op elke locatie. Met Excel kunt u zelfs onderweg de meest complexe formules implementeren en handige functies gebruiken. 

Onmiskenbaar Office, ontworpen voor Mac
MacBook Pro Touch Bar wordt volledig ondersteund in Microsoft Excel. Als u een gelijkteken in een cel typt, worden in Excel onmiddellijk de meest recent gebruikte functies weergegeven in de Touch Bar. Bescherm uw ogen door de donkere modus te gebruiken. Het is nu eenvoudiger om uw spreadsheets te bekijken in omgevingen met weinig licht, omdat Excel ondersteuning biedt voor de Donkere modus van macOS Mojave.

Met vertrouwen maken, berekenen en analyseren
Ga snel aan de slag met uw budget, takenlijst, boekhouding of financiële analyse met de moderne sjablonen van Excel. Gebruik vertrouwde formules om berekeningen uit te voeren en gegevens te analyseren. Uitgebreide functies en opmaakopties maken een werkmap leesbaarder en gebruiksvriendelijker. Alle functies, opmaakopties en formules voor spreadsheets werken op dezelfde manier, op elk apparaat. 

Krijg een beter beeld van uw gegevens
De nieuwe diagrammen en grafieken helpen u uw gegevens op een aantrekkelijkere manier te presenteren, met opmaakmogelijkheden, sparklines en tabellen voor een beter begrip van de gegevens. Maak met slechts één klik eenvoudig prognoses om trends te voorspellen.

Gegevens omzetten in inzichten
Met de verbeterde intelligentie in Excel krijgt u inzicht in patronen, waardoor u uw gegevens zo kunt organiseren dat u tijd bespaart. Maak met gemak spreadsheets met of zonder de hulp van een sjabloon, en voer uw eigen berekeningen uit met moderne formules.

Beter samenwerken
Deel uw werkmap met anderen en werk altijd in realtime samen aan de meest recente versie, zodat het werk sneller klaar is. Met Office 365 kunt u op een mobiel apparaat, via de desktop of via internet werken aan een Excel-bestand.

Meer informatie over Office 365
Office 365 is een op de cloud gebaseerde abonnementsservice waarin de premiumversie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive zijn samengebracht. U krijgt de beste hulpprogramma's voor de manier waarop mensen vandaag de dag werken. Ga naar: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2015120 voor meer informatie over licentievoorwaarden.

Profiteer van de volledige Microsoft Office-ervaring met een in aanmerking komend Office 365-abonnement voor uw telefoon, tablet, pc en Mac. 

Office 365-jaarabonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht bij uw App Store-account en worden automatisch binnen 24 uur vóór het einde van de huidige abonnementsperiode verlengd, tenzij automatisch verlengen van tevoren is uitgeschakeld. U kunt uw abonnementen beheren in de App Store-accountinstellingen. 

Deze app wordt aangeboden door Microsoft of een externe app-uitgever en is onderhevig aan een afzonderlijke privacyverklaring en afzonderlijke voorwaarden. Gegevens die worden geleverd door middel van deze store en deze app, zijn mogelijk toegankelijk voor Microsoft respectievelijk de externe app-uitgever en kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten of een ander land waar Microsoft of de uitgever van de app en hun gelieerde ondernemingen of serviceproviders vestigingen hebben.

Raadpleeg de softwarelicentievoorwaarden van Microsoft voor Microsoft Office. Raadpleeg de koppeling ‘Licentieovereenkomst’ onder Informatie. U stemt met deze algemene voorwaarden in als u de app installeert.

© © 2019 Microsoft Corporation