de beste downloads verzameld

windows

Microsoft Powertoys Image Resizer (XP)-Geavanceerde programmering Hiermee kunt u de grootte van uw afbeeldingen gratis wijzigen

De Microsoft Powertoys Image Resizer is eerlijk gezegd lelijk, maar onder de basisuitrusting is zeer geavanceerde programmering waarmee je je afbeeldingen kunt vergroten of verkleinen met slechts een heel klein kwaliteitsverlies.

Bepaal hoe je afbeeldingen worden verkleind

Er zijn tal van redenen waarom je je afbeeldingen moet verkleinen, maar je moet altijd een verlies aan beeldkwaliteit accepteren als je dat wel doet. Met de Microsoft Powertoys Image Resizer kunt u het formaat van afbeeldingen in grote batches wijzigen en toch is het verlies van de beeldkwaliteit verwaarloosbaar. De interface biedt u eenvoudige dimensioneringsopties via een knoppenmenu. Hiermee kunt u ook uw afbeeldingen op maat maken. Hiermee kunt u kiezen of u uw afbeeldingen kleiner maar niet groter wilt maken en kunt u kopieën waarvan het formaat is gewijzigd maken in plaats van knoeien met de originelen. Ondanks zijn erg basic uiterlijk is het een zeer geavanceerde beeldresizer.

Ideaal voor gebruikers van sociale media en website-uploaders

Standaardiseer de grootte van uw afbeeldingen met de Microsoft Powertoys Image Resizer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verliezen van de beeldkwaliteit. Het programma biedt een consistent niveau van beeldkwaliteit wanneer u het formaat wijzigt en het heeft een groot aantal dimensioneringsopties die aan uw behoeften voldoen. Er zijn problemen met het installeren op besturingssystemen die ouder zijn dan Windows XP, maar u kunt het laten werken op nieuwere besturingssystemen als u de achterwaarts compatibele instellingen op Microsoft Windows gebruikt tijdens de installatie.

Download Microsoft Powertoys Image Resizer (XP) in het Softonic