de beste downloads verzameld

apple

Microsoft Word – Microsoft Corporation

Microsoft Corporation - Microsoft Word kunstwerk Microsoft Word
Microsoft Corporation
Genre: Productiviteit
Releasedatum: 25-01-2019

Een in aanmerking komend Office 365-abonnement is vereist voor Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Met de vertrouwde Word-app kunt u snel en eenvoudig bestanden maken, bewerken, bekijken en delen met anderen. U kunt ook Office-documenten uit een bijlage bekijken en bewerken. Met Word reist Office overal met u mee, of u nu een blogger, schrijver, journalist, columnist, student/leerling of projectmanager bent die aan documentatie werkt: u kunt het zo handig maken als u wilt.

Onmiskenbaar Office, ontworpen voor Mac
MacBook Pro Touch Bar wordt volledig ondersteund in Microsoft Word. Krijg de relevantste Word-functies direct binnen handbereik. Wilt u focussen op wat u schrijft, en hulp krijgen om minder te worden afgeleid? Microsoft Word biedt ook ondersteuning voor de Donkere modus van macOS Mojave.

Maken met vertrouwen
Ga snel aan de slag met uw projecten, opdrachten, brieven, blogs, scripts, notities, verslagen of cv’s met mooi ontworpen, moderne sjablonen. Gebruik uitgebreide opmaakmogelijkheden en indelingsopties om uw ideeën te noteren en schriftelijk uit te drukken. Documentopmaak en -indeling blijven onveranderd en zien er geweldig uit, op elk apparaat.

Altijd de juiste woorden weten te vinden 
Schrijf vol zelfvertrouwen, wetende dat intelligente technologieën u helpen met spelling en grammatica, en zelfs met suggesties voor de schrijfstijl. Met deze hulpprogramma’s binnen handbereik kunt u eenvoudig de sprong maken van pen en papier naar digitale inkt, en deze intuïtief bewerken.

Op de hoogte blijven
Krijg alle informatie die u nodig hebt, terwijl u schrijft zonder Word te verlaten, of het nu gaat om een geciteerd onderzoek of informatie van LinkedIn om u te helpen een aantrekkelijke cv te schrijven.

Beter samenwerken
Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd in realtime samenwerken. Deel documenten met één klik op de knop om anderen uit te nodigen in realtime te bewerken of opmerkingen toe te voegen. Bovendien kan iedereen, ongeacht de gewenste taal- of toegankelijkheidsopties, samenwerken om meer gedaan te krijgen.

Delen is nu nóg eenvoudiger 
Deel uw bestanden met een paar tikken om anderen uit te nodigen voor het bewerken of bekijken van documenten. Beheer machtigingen eenvoudig en bekijk wie in een document werkt. Kopieer de inhoud van uw Word-bestanden rechtstreeks in een e-mailbericht, met behoud van de opmaak, of voeg uw documenten toe aan een e-mail en maak delen eenvoudiger.

Meer informatie over Office 365
Office 365 is een op de cloud gebaseerde abonnementsservice waarin premiumversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive zijn samengebracht. U krijgt de beste hulpprogramma's voor de manier waarop men werkt. Ga naar: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2015120 voor meer informatie.

Profiteer van de volledige Microsoft Office-ervaring met een in aanmerking komend Office 365-abonnement voor uw telefoon, tablet, pc en Mac. 

Office 365-jaarabonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht bij uw App Store-account en automatisch binnen 24 uur vóór het einde van het huidige abonnement verlengd, tenzij automatisch verlengen is uitgeschakeld. U kunt abonnementen beheren in de App Store-accountinstellingen. 

Deze app wordt aangeboden door Microsoft of een externe uitgever en is onderhevig aan een afzonderlijke privacyverklaring en afzonderlijke voorwaarden. Gegevens die worden geleverd door middel van deze store en app, zijn mogelijk toegankelijk voor Microsoft respectievelijk de externe app-uitgever en kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten of een ander land waar Microsoft of de app-uitgever en hun gelieerde ondernemingen of serviceproviders vestigingen hebben.

Raadpleeg de softwarelicentievoorwaarden van Microsoft voor Microsoft Office. Raadpleeg de koppeling ‘Licentieovereenkomst’ onder Informatie. U stemt met deze algemene voorwaarden in als u de app installeert.

© © 2019 Microsoft Corporation