Nature Today - Nature Today kunstwerk Nature Today
Nature Today
Genre: Nieuws
Releasedatum: 20-04-2020

Je ziet meer met Nature Today. Ontdek de vogels, zoogdieren, planten, vlinders en libellen die je nu tegen kunt komen en wat je in de natuur kunt doen. Overal in Nederland en dat is ook echt overal: in natuurgebieden, op het platteland maar ook midden in de stad of op het perron, terwijl je op de trein staat te wachten. Zo leer je jouw directe omgeving steeds beter kennen. Want als je weet wat je tegen kunt komen, kijk je anders naar je omgeving.

___Wat zit er in de app?___
Planten en dieren nu in jouw omgeving, gesorteerd op volgorde van trefkans. Met mooie foto’s en korte beschrijving;
Natuuractiviteiten bij jou in de buurt;
Status van planten en dieren: is de egel in winterslaap? Is een vogel op trek naar Nederland?
Natuurberichten: alle berichten van Nature Today die dagelijks door topexperts worden geschreven;
Natuurjournaal: dagelijks een korte update à la weerbericht over wat er gebeurt in de natuur.

___Kijk door de ogen van tienduizenden natuurliefhebbers___
Nature Today toont de dier- en plantensoorten, gesorteerd op volgorde van trefkans. Deze trefkans wordt op een ingenieuze manier bepaald door kennis van topbiologen, meteorologische omstandigheden en de ecologie van de soort te combineren met waarnemingen van tienduizenden natuurliefhebbers en onderzoekers. De informatie wordt iedere dag ververst. Waardoor we altijd up to date zijn.

___Kom in actie___
Er is ontzettend veel te genieten, te doen en te leren in de open lucht. Zoek voor elke plek in Nederland op welke natuuractiviteiten in de buurt te doen zijn. Je ziet direct wanneer, waar en wat er te doen is met een verwijzing naar de website waar je je kunt aanmelden. Categorieën zijn: cursus, doen, jongeren, lezing en vrijwilligers. De honderden activiteiten worden aangeleverd door een groot aantal natuurorganisaties.

___Huidige status dieren en planten___
Lees wat er op dit moment precies met een soort gebeurt. Is een vogel nog onderweg uit Spanje naar Nederland? Of is een vlinder nu vooral als rups in de tuin te vinden.

___Foto en beschrijving___
Van alle dier- en plantensoorten is een foto en korte beschrijving opgenomen. Dit helpt je ze te herkennen. Bij elke soort vind je een verwijzing naar meer informatie op de sites van de desbetreffende natuurorganisaties.

___Natuurberichten___
Tenslotte zijn alle natuurberichten te lezen die dagelijks door topexperts van meer dan 30 natuurorganisaties, kennisinstellingen, terreinbeherende organisaties en overheden gepubliceerd worden.

___Natuurjournaal___
Dagelijks krijg je een korte update à la weerbericht over wat er op dat moment gebeurt in de natuur.

© © 2020 Nature Today