Reimage PC Repair Online scant je gehele systeem van top tot teen en helpt je bij het oplossen van digitale problemen. De applicatie richt zich niet alleen op beveiliging tegen virussen maar ook op tekortkomingen van hard- en software (specificaties, stabiliteit, etc.).

In tegenstelling tot de meeste optimalisatieprogramma’s, bepaal je met Reimage PC Repair Online niet wat je analyseert. Na het opstarten begint de applicatie namelijk onmiddellijk met het scannen van je computer. In een mooi menu verschijnen de resultaten van het onderzoek 1 voor 1. Eerst maakt Reimage PC Repair Online een analyse van je pc’s hardware. Hierna volgt een opsomming van programma’s die met crashes voor instabiliteit zorgen en als afsluiter scant de app op virussen en andere malware.

Reimage PC Repair Online presenteert de conclusies met duidelijke plaatjes en vergelijkt in vele gevallen met wereldwijde gemiddelden. De scan duurt zo’n 5 á 10 minuten en gebruikt weinig computergeheugen. Na de analyse verschijnt er een groene ‘Start Repair’-knop. Deze werkt alleen als je de betaalversie aanschaft. Reimage PC Repair Online verbindt dan met de eigen online servers en vervangt beschadigde bestanden door gezonde componenten.

Kan je computer wel een opknapbeurt gebruiken? Reimage PC Repair Online voert een gratis analyse van de prestaties en veiligheid van je pc uit; de betaalde versie lost de problemen ook nog eens op. Hierbij kan je geen enkele instellingen wijzigen, maar gelukkig onderzoekt Reimage PC Repair Online al de juiste onderdelen. Ben je echter een controlfreak, dan is Reimage PC Repair Online waarschijnlijk niet de juiste optimalisatie-app voor jou.

Download Reimage PC Repair Online 1.8.7.2 in het Softonic