Met UltraSurf surf je volledig anoniem op internet, zodat niemand weet vanaf waar je verbinding maakt of wie je bent. In tegenstelling to andere tools, is UltraSurf zeer eenvoudig te gebruiken. UltraSurf verbergt je IP-adres en wist je geschiedenis en cookies.

Doei censuur, hoi privacy!

UltraSurf werd oorspronkelijke ontwikkeld om The Great Firewall in China te omzeilen. Na verloop van tijd werd UltraSurf ook in de rest van de wereld populair. Je privacy wordt gegarandeerd en ook in andere landen waar sprake is van internetcensuur kun je rustig surfen.

UltraSurf vervangt je IP-adres door eentje die totaal niet lijkt op het origineel. Op datzelfde moment worden je geschiedenis en cookies verwijderd. 

Door het verbergen van je IP-adres kan het surfen wat traag gaan, maar met een goede internetverbinding is het verschil minimaal. 

Het werkt meteen

In vergelijking met andere programma's om anoniem mee te surfen, valt UltraSurf op door zijn eenvoud en gebruiksgemak, Je opent het en het werkt meteen.

Nog een voordeel: je hoeft UltraSurf niet te installeren. Je kunt het programma dus altijd meenemen op bijvoorbeeld een USB-stick.

Hulpmiddel om je privacy te garanderen

Kun je bepaalde pagina's niet bezoeken of wil je gewoon anoniem surfen? Dan is UltraSurf een perfect hulpmiddel. UltraSurf is simpel in opzet en erg gebruiksvriendelijk. Omzeil censuur en bescherm je privacy!

Download UltraSurf 18.02 in het Softonic