Met uTorrent 3 gebruik je het BitTorrent-protocol om zo bestanden te delen via het snelle P2P-netwerk.

De nieuwste versie van de client is lichtgewicht en ondersteunt alle nieuwste functies die je verwacht van een file sharing programma.

De meest complete P2P-software

uTorrent 3 is op alle fronten volledig configureerbaar. Instellingen, verbinding, geheugenbeheer, bandbreedte etc. Ook kun je een voorbeeld van de te downloaden audio- en videobestanden streamen en afspelen met de ingebouwde media player. Om te voorkomen dat je nepbestanden download, is de commentaarfunctie waarmee andere gebruikers je waarschuwen erg handig.

De nieuwe versie, update 3.1, lost verschillende bugs op, zijn de prestaties geoptimaliseerd en het CPU-verbruik verlaagd en is het beheer van magnet links verbeterd. 

Verder is het mogelijk om via drag and drop bestanden naar vrienden te verzenden. In onderstaande video zie je hoe makkelijk dat is:

Daarnaast heeft uTorrent verschillende apps om extra functionaliteit aan het programma toe te voegen. Bovendien ondersteunt versie 3.1 synchronisatie van gedownloade content met iOS-apparaten, Android, PS3 en Xbox 360.

Je downloads vanaf een afstandje in de gaten houden? Geen probleem. Dit kan via de browser of via de Android app uTorrent Remote.

Net als in de eerdere versies kun je je ook in deze versie van uTorrent abonneren op de RSS-feeds van je favoriete torrentsites. Zo blijf je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste torrents. Zoek je iets specifieks? Dan gebruik je de zoekfunctie.

Goed georganiseerde interface

uTorrent is intuïtief en gebruiksvriendelijk. De belangrijkste bedieningselementen zijn allemaal slechts een klik verwijderd. De echte geeks kunnen losgaan met de uitgebreide instellingen. Je ziet in één oogopslag welke torrents actief en inactief zijn en welke downloads reeds voltooid zijn.

De meest uitgebreide torrentclient

uTorrent is één van de populairste BitTorrent clients. De efficiëntie, snelheid en uitgebreide opties zijn moeilijk te evenaren. Het programma is compatibel met Windows 8, 7, Vista en XP, en is stabiel, compact en vereist weinig geheugen.

Download uTorrent 3.5.3.44396 in het Softonic