De beta-versie van uTorrent voor Mac is een gratis en efficiënt BitTorrent-programma waarmee je ongecompliceerd downloadt. Deze software werkt met torrents, onderdelen van een te downloaden bestand. Het mooie van uTorrent is dat het erg licht is, het neemt weinig ruimte in op je computer. Zo heb je genoeg plek voor al je nieuwe downloads.

uTorrent is al jaren een enorm succesvol downloadprogramma. Deze beta is licht, gebruiksvriendelijk, heel snel, behoeft geen configuratie en maakt het downloaden van torrents erg makkelijk. Je kiest in het menu aan de linkerkant of je programma’s wilt bekijken die al gedownload zijn of die nog in het downloadproces zitten. Daarnaast zie je hier ook wel torrents actief zijn en welke niet. Je hebt uiteraard ook de keuze om al deze opties tegelijk te bekijken.

De beta-versie van uTorrent voor Mac bevat geen enorme veranderingen, maar de gebruikerservaring is een stuk verbeterd. Verschillende bugs zijn opgelost, de stabiliteit is enorm toegenomen en het programma werkt nu ook perfect op laptops.

Verder behoudt uTorrent al zijn goede eigenschappen. Het programma heeft een goede zoekfunctie die je direct naar de Google-resultaten leidt. Het programma is razendsnel en het kost uTorrent vaak maar enkele seconden om met goede resultaten op de proppen te komen. Tevens bekijk je uitgebreide details via het info-symbool rechts bovenaan het scherm.

Als je uTorrent eerder hebt gebruikt zal deze versie zeker niet teleurstellen. Is dit de eerste keer dat je uTorrent gebruikt? Dan wil je hierna waarschijnlijk nooit meer een ander torrentprogramma!

Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Download uTorrent Beta 1.8.6.35115 Beta in het Softonic