Google LLC - YouTube Kids kunstwerk YouTube Kids
Google LLC
Genre: Amusement
Releasedatum: 04-02-2019

Een wereld vol leer- en speelplezier, speciaal voor kinderen
YouTube Kids biedt kinderen een veiligere en gemakkelijkere manier om de wereld te ontdekken via online video's, van hun favoriete shows en muziek tot video's over wetenschappelijke proefjes. Dankzij allerlei functies voor ouderlijk toezicht kun je YouTube Kids precies op jouw gezin afstemmen.

Een veiligere online ervaring voor kinderen
We zorgen er met filters, feedback van gebruikers en menselijke reviewers voor dat de video's in YouTube Kids geschikt zijn voor het hele gezin. Maar geen enkel systeem is perfect, dus soms kunnen er toch ongepaste video's doorheen glippen. Daarom werken we constant aan betere beveiligingsmechanismen en aanvullende functies waarmee ouders het juiste video-aanbod voor hun gezin kunnen kiezen.

KINDERPROFIELEN: Maak tot acht kinderprofielen, elk met eigen kijkvoorkeuren, videoaanbevelingen en instellingen.

DOOR OUDERS GOEDGEKEURDE CONTENT: Kies deze instellingen als je controle wilt over wat je kinderen bekijken. Kies zelf welke video's, kanalen en collecties van kanalen je kinderen kunnen bekijken. De zoekfunctie is uitgeschakeld bij deze instelling.

BLOKKEREN: Zie je video's of kanalen die je niet geschikt vindt voor je kind? Blokkeer ze dan om ze uit de profielen van al je kinderen te verwijderen.

VIDEO'S MELDEN: Laat het ons meteen weten als je een ongepaste video in de app tegenkomt. De video wordt dan snel beoordeeld.

TIMER: Stel een timer in om de kijktijd van je kinderen te beperken.

KIJKGESCHIEDENIS: Blijf op de hoogte van wat je kinderen bekijken.

Overige belangrijke informatie:
Een volwassene moet de app instellen om deze zo goed mogelijk af te stemmen op het kind.

YouTube Kids bevat betaalde advertenties, zodat we de app kosteloos kunnen aanbieden. Mogelijk krijgt je kind ook video's te zien met andere commerciële content van YouTube-creators.
© © Google Inc. 2015