Adobe Flash voor Mac voor PPC Macs is een essentieel onderdeel voor het bekijken van video en het spelen van multimediaspellen op internet.

Merk op dat deze versie alleen voor PPC Macs OS X 10.4+ is . U moet het archief uitpakken en de Mac OS X-map kiezen om te installeren. Als u een Intel Mac hebt met OS X 10.6 Snow Leopard of hoger, kunt u downloaden Flash voor Intel Macs of als u een oudere versie van OS X gebruikt, kunt u Flash downloaden voor OS X 10.4-10.5.

De langverwachte Adobe Flash Player 11 introduceert een hele reeks nieuwe functies die Flash nog krachtiger en krachtiger maken dan ooit tevoren en het zijn ontwikkelaars die echt iets hebben om te juichen. Deze omvatten nieuwe expressieve functies en visuele prestatieverbeteringen waarmee interactieve ontwerpers en ontwikkelaars nog rijkere en indrukwekkendere webvideo's kunnen maken.

Om een ​​voorproefje te krijgen van wat ik bedoel, bekijk je na het installeren van Flash Player 11 de interactieve demo's om te zien hoe de nieuwe 3D-engine zijn draai heeft gegeven. Het zijn de nieuwe 3D-mogelijkheden die het meest opwindende aspect van deze release zijn, maar dat wordt ondersteund door enkele nieuwe aangepaste filters en effecten, geavanceerde manieren om tekst op te stellen en verbeterde geluid-API's. Inderdaad, het geluid van Adobe Flash Player 11 is een van de opmerkelijkste verbeteringen die lijkt op iets dat dichter bij Dolby Surround Sound staat.

Let op: omdat dit een oude versie van Flash voor PPC Macs is, kan dit onderhevig zijn aan veiligheidslekken en wordt geadviseerd om te upgraden naar een Intel Mac.

Een van de essentiële accessoires voor surfen op het internet en video's, als je Adobe Flash Player nog niet voor Mac hebt geïnstalleerd, dan heb je een traktatie.

Download Adobe Flash Player for PPC Macs 10.1.102.64 in het Softonic