de beste downloads verzameld

windows

Adobe Illustrator CC 2017-Creatieve vector-graphics

Adobe Illustrator is één van de beste vector-programma’s op de markt. Het bevat een groot aantal gereedschappen en functies voor professionals.

De top voor vector-graphics

Adobe Illustrator is een programma waarmee je digitale afbeeldingen maakt. Het heeft veel potentie en bevat veel geavanceerde gereedschappen. Het programma is zeer complex, waardoor het ongeschikt is voor beginners.

Heb je de interface echter onder knie, dan is het tekenen met Adobe Illustrator snel en intuïtief. Zo zet je in een paar klikken al je creatieve ideeën op het virtuele papier.

Adobe Illustrator bevat verschillende sjablonen om websites, dvd-menu’s, kaartjes, posters, flyers en ga zo maar door te creëren.

Naast tekengereedschappen, ankerpunten en automatische tracking-systemen, bevat het programma ook dynamische kleurenaanpassing, dynamische hoeken en nog veel meer. Sla je aan het experimenteren met 3D-effecten en filters, hou er dan rekening mee dat het renderingsproces soms lang kan duren.

Uitstekend werkblad

Het werkblad van Adobe Illustrator is zeer ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Net als bij Photoshop is het mogelijk een selectie te maken van de penselen en kleuren te gebruiken en deze met toetscombinaties te activeren. Het gereedschappenpalet doet ook denken aan dat van Photoshop, maar dan geoptimaliseerd voor vector-graphics.

Geschikt voor professionals

Adobe Illustrator is het meest populaire en complete programma om vector-graphics mee te maken. De software wordt gebruikt door webdesigners, illustratoren en architecten van over de hele wereld. Illustrator is nu ook geïntegreerd met Creative Cloud.

Download Adobe Illustrator CC 2017 in het Softonic