Adobe - Adobe Photoshop Fix kunstwerk Adobe Photoshop Fix
Adobe
Genre: Foto en video
Releasedatum: 04-10-2015

Adobe Photoshop Fix biedt een krachtige maar eenvoudige manier om afbeeldingen te retoucheren en herstellen met uw iPad of iPhone. Retoucheren, vloeiend maken, uitvloeien, lichter maken en andere bewerkingen en aanpassingen geven u het gewenste resultaat. Meld u aan bij Adobe Creative Cloud voor toegang tot bewerkte foto's in andere mobiele en desktopapps van Adobe om ze verder te verfijnen of in andere creatieve projecten te gebruiken; dit alles aangedreven door Adobe CreativeSync.

• Retoucheer en herstel foto's met tools voor de gewenste vormgeving, structuur en weergave:
o Gezicht uitvloeien: maak dramatische bewerkingen van gelaatstrekken. Maak een glimlach groter, maak wangen minder bol of bewerk andere punten op het gezicht met het grootste gemak.
o Uitvloeien: druk, trek, draai, vergroot of wijzig de vorm van elk gebied om subtiele of drastische effecten te maken.
o Retoucheren en repareren: repareer oneffenheden met inhoud van omliggende gebieden en combineer vervolgens het resultaat.
o Vloeiend maken: verf om huid, landschappen en andere inhoud vloeiend of scherper te maken.
o Lichter en donker maken: verwijder of voeg licht toe aan specifieke onderdelen van een foto.
• Bewerk en pas foto's aan met behulp van verschillende essentiële hulpprogramma's:
o Kleur: maak verzadiging ongedaan om alle kleur te verwijderen of om een mix van kleur en zwart-wit te maken.
o Verven: krijg precieze effecten met een pipet (om kleuren te proberen), een aanpasbaar penseel en een gummetje.
o Aanpassen: voeg vignetten toe en pas belichting, contrast en verzadiging aan.
o Defocus: vervaag een deel van de foto om het centrale onderwerp in de schijnwerpers te zetten.
• Verzend uw afbeeldingen meteen naar Photoshop CC op het bureaublad zodat u deze afbeeldingen kunt verfijnen en verder bewerken. Fix converteert al uw bewerkingen in lagen en verpakt uw afbeelding als een PSD-bestand.

MAAK VERBINDING MET CREATIVE CLOUD
Dol op fotografie? Bekijk dan eens het Creative Cloud-fotografielidmaatschap. Het bestaat uit Lightroom en Photoshop, de krachtigste bewerkingstools op de markt. Met Creative Cloud kunt u Photoshop-bestanden in Fix openen en bewerken, en uw geretoucheerde afbeeldingen naar Photoshop CC sturen om ze daar verder te bewerken, inclusief lagen en maskers. U kunt ook Lightroom-afbeeldingen openen en verbeteren en rechtstreeks naar uw Lightroom-collecties sturen. Alle bewerkingen worden gesynchroniseerd op al uw computers en apparaten. Een wijziging die u op uw iPad aanbrengt, wordt weergegeven op uw desktop. Breng uw fotografie naar het volgende niveau met het Creative Cloud-fotografielidmaatschap.

In de App Store vindt u ook deze gratis Adobe-apps:
• Photoshop Mix: elementen uitknippen en combineren van verschillende afbeeldingen, lagen mengen en looks toepassen op uw iPad of iPhone, waar u ook bent.
• Lightroom Mobile: afbeeldingen van professionele kwaliteit vastleggen, bewerken, ordenen en delen vanaf uw smartphone of tablet.
• Photoshop Express: eenvoudige foto-editor voor het toepassen van effecten en filters
• Sketch: maak expressieve tekeningen en schilderijen zonder een schetsboek te openen. Bewaar en verzend tekeningen als gelaagde PSD-bestanden naar Adobe Photoshop CC en Adobe Illustrator CC.

INTERNETVERBINDING EN ADOBE ID VEREIST
Registreer u gratis voor een Adobe ID in Photoshop Fix. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen registratie en aanvaarding van aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe op https://www.adobe.com/go/privacy_policy_touchapps_nl. Online services van Adobe zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan wijziging of beëindiging zonder kennisgeving.

© © 2015 Adobe Systems Incorporated