de beste downloads verzameld

apps

AH Foodstars – Albert Heijn

Albert Heijn - AH Foodstars kunstwerk AH Foodstars
Albert Heijn
Genre: Eten en drinken
Releasedatum: 02-09-2020

Wie maakt de beste zuurfie? En wie heeft de beste zalmboogie in huis? De AH Foodstars app bevat coole foto- en video challenges die allemaal iets te maken hebben met eten, drinken of bewegen. In de app nodig je eenvoudig familie en vrienden uit voor jouw eigen Foodstars party. Kies je favoriete challenge en upload je beste creaties. Na iedere challenge stemmen jullie op de leukste, beste, coolste en lekkerste inzendingen. Wie groeit er uit tot de held van jullie Foodstars party?

Ontdek alle challenges
De AH Foodstars app bevat tientallen te gekke challenges over eten, drinken en bewegen. Er zijn creatieve, sportieve, muzikale en culinaire challenges. Houd de app goed in de gaten, want we voegen steeds nieuwe uitdagingen toe. In je profiel zie je precies welke challenges je al hebt gedaan en welke nog niet. Probeer ze allemaal!

Speel met vrienden en familie
In de app maak je eenvoudig meerdere teams waar je via jouw unieke Foodstars party code anderen voor kunt uitnodigen. Alle foto’s en video’s die je maakt zijn alleen zichtbaar voor jou en iedereen in jouw Foodstars party. Je kunt meerdere challenges spelen met jouw Foodstars party en in de ranglijsten kun je precies zien wie de ultieme Food champ is.

Maak kennis met de Foodstars
De Foodstars zijn een bonte verzameling van food karakters, van de stoere Ananassies tot de swingende Zalmboogies en de pientere Code Crackers. Je vindt ze in de supermarkten, koelkasten, fruitschalen, broodtrommels en in de app natuurlijk. Daar word je uitgedaagd om te ontdekken hoe lekker en leuk gezond(er) eten eigenlijk is.

© © Albert Heijn B.V.