Met het gratis All2Mp3 converteer je verscheidene types audiobestanden naar het mp3-formaat. De lichte applicatie maakt het je zo ontzettend makkelijk om muziek klaar te stomen voor je mp3-speler.

Slepen en plaatsen

Bestanden die je wil omzetten, sleep je het kleine menuutje in. Het flexibele All2Mp3 converteert zo nodig verschillende bestandstypes tegelijk. Ondersteunde formaten zijn onder andere flac, ogg, wav en wma. Voordat je op “Convert” drukt om de actie te beginnen, stel je de kwaliteit in van “Less” tot “Super”, oftewel van minder tot… super.

Snel converteren

All2Mp3 produceert in sneltempo mp3-tjes van hoogstaande kwaliteit. Het menu is zeer overzichtelijk en to-the-point. Het enige minpunt is dat het programma m4a-bestanden niet aankan. Liedjes uit iTunes, of van je iPod/iPhone converteer je dus niet met All2Mp3. Maar daarvoor hebben we iSquint

Conclusie

Beluister of bewerk je wel eens audiobestanden van een iets exotischer formaat dan mp3? Met All2Mp3 zet je ze alsnog om. De applicatie is eenvoudig in gebruik, rap en helemaal kosteloos.

Download All2MP3 2.0840 in het Softonic