de beste downloads verzameld

games

America’s Army: Proving Grounds 4.0-Gratis online spel à la Counter Strike en Call of Duty

America's Army: Proving Grounds is het vervolg op America's Army, een militair simulatiespel ontwikkeld door het Amerikaanse leger, dat nog altijd onder vuur ligt hiervoor. Veel mensen beschuldigen het leger ervan het spel te gebruiken als wervingsmiddel. Iedereen is vrij om hier zijn eigen mening over te vormen, maar houd in gedachten dat America's Army: Proving Grounds wat de gameplay betreft een geslaagd, maar niet uitzonderlijk spel is.

Eerder een multiplayer-actiespel dan een militaire simulatie

In tegenstelling tot wat je in eerste instantie zou verwachten, is America's Army: Proving Grounds geen echte, waarheidsgetrouwe militaire simulatie. Het valt niet te vergelijken met toonaangevende simulaties zoals ArmA III en is eerder een leuk, ritmisch multiplayer-actiespel dat veel wegheeft van Counter Strike en Call of Duty.

Je kunt in teams van 6 of 12 man tegen andere spelers strijden, in klassieke spelmodi waarbij je een kamp verovert/verdedigt, bommen legt/onschadelijk maakt, enz. America's Army: Proving Grounds is op dit gebied een traditioneel spel en is op dit moment weinig divers en origineel.

Een leuke, chaotische gameplay zoals in Call of Duty

Alles gebeurt heel snel in America's Army: Proving Grounds. Elk deel begint met een voorbereiding van minder dan een minuut, waarin je communiceert met je bondgenoten om de beste strategie te bepalen. Zodra de wedstrijd begint, valt er geen tijd meer te verliezen! America's Army: Proving Grounds is een FPS waarbij je reactiesnelheid het allerbelangrijkste is. Je raakt al snel gehecht aan je team en binnen de kortste keren ben je verslaafd aan dit zeer geslaagde actiespel.

Een goede, maar geen spectaculaire technische uitvoering

Uit grafisch oogpunt is America's Army: Proving Grounds verre van indrukwekkend: de texturen en de game-engine zijn ondertussen verouderd en zullen je zeker niet overdonderen. De animaties zijn echter zeer goed gemaakt en wanneer je met een team van twaalf man kruipend je doel besluipt, staan je nekharen overeind!

De geluidsproductie is ook goed, met tamelijk realistische geluidseffecten voor de vuurwapens. We raden je sterk aan dit spel te spelen met een headset om echt van de ervaring te genieten en te communiceren met je teamgenoten (in het Engels!). 

Een leuk spel voor fans van multiplayer-FPS

America's Army: Proving Grounds borduurt effectief voort op de klassieke multiplayer-shooter: kampen veroveren en verdedigen en twee teams die tegen elkaar strijden in snelle en chaotische gevechten. Het spel valt absoluut niet op door zijn originaliteit, maar het is erg leuk om te spelen en zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van het genre.

Het spel is helemaal gratis (zonder optionele aankopen, in tegenstelling tot de meeste free-to-play-spellen) want het wordt gefinancierd door het Amerikaanse leger voor reclamedoeleinden.

Download America’s Army: Proving Grounds 4.0 in het Softonic