de beste downloads verzameld

apps

Appic – Festivals & More – 2xpr

2xpr - Appic - Festivals & More kunstwerk Appic – Festivals & More
2xpr
Genre: Amusement
Releasedatum: 20-03-2015

Appic is je ideale wingman tijdens het uitgaan! Met de App vind je de vetste festivals, evenementen en clubs, blijf je op de hoogte van feesten waar jij naartoe gaat, én heb je alle must have info altijd bij de hand. Je stelt je eigen timetable samen, checkt de plattegrond als je de weg even kwijt bent en beluistert alvast de laatste tracks van je favoriete artiesten. Zo ga je altijd zo goed mogelijk voorbereid op stap.

Met de Meet-up functie kom je voorafgaand aan een evenement alvast in contact met de leukste mensen en in het Favorites scherm zie je waar je vrienden naartoe gaan! En alsof dat nog niet genoeg is maak je met de win-game kans op tickets, Meet & Greets en munten voor de dikste feesten!

In onze laatste update hebben we ook een interactieve plattegrond geintroduceerd waarop je je vrienden en je eigen locatie tijdens het festival kunt zien. Je kunt deze plattegrond activeren voor de festivals die de interactieve plattegrond aanbieden. Na afloop van het festival stopt de app automatisch met het delen van je locatie.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.
© © 2xpr BV