de beste downloads verzameld

apps

Asphalt 9: Legends – Gameloft

Gameloft - Asphalt 9: Legends kunstwerk Asphalt 9: Legends
Gameloft
Genre: Games
Releasedatum: 26-07-2018

Neem het op tegen 's werelds meest onverschrokken bestuurders en word de volgende Asphalt Legend – van de makers van Asphalt 8: Airborne.

Asphalt 9: Legends beschikt over een uitgebreide selectie van echte hypercars van gerenommeerde fabrikanten als Ferrari, Porsche, Lamborghini en W Motors. Kies je droomrit en race door spectaculaire locaties over de hele wereld. Overschrijd je grenzen en word een legende van het parcours!

EEN CONSOLE-ERVARING IN DE PALM VAN JE HAND
Laat je onderdompelen in deze hyper-realistische arcade race-game, met nauwkeurig gedetailleerde auto's, HDR-technieken en verbluffende visuele en partikeleffecten die van elke race een echte kaskraker maken.

DE MEEST PRESTIGIEUZE AUTO'S
Verzamel meer dan 50 van 's werelds meest verbazingwekkende bolides. Elk voertuig is zorgvuldig geselecteerd op basis van vormgeving en hoge prestaties om een droom line-up van elke Asphalt game te creëren.

AANPASSING AAN JE VINGERTOPPEN
Gebruik de editor om kleuren en materialen voor je auto te bepalen. Je kunt ook de kleur van de velgen en remklauwen kiezen en carbononderdelen toevoegen.

ADEMBENEMENDE LOCATIES
Voel de sensatie van zwaartekracht tartende races op 70 banen op verbazingwekkende wereldlocaties. Race rond megatornado's in de Amerikaanse wildernis, vermijd aardverschuivingen in de Himalaya en raas over hellingen om geweldige stunts uit te voeren.

KNALLEND ARCADE PLEZIER
Laad je nitro en ontketen de ultieme Nitro Pulse om de geluidsbarrière te doorbreken. Dubbeltik op de rem om 360° te draaien en versla je tegenstanders in stijl.

WORD EEN LEGENDE
Begin je reis in Carrière-modus door het voltooien van meer dan 60 seizoenen en 800 races. Word een echte Asphalt-legende door in realtime tegen maximaal 7 spelers te racen in de verschillende wereldserie-competities van de multiplayermodus.

ULTIEME CONTROLE
Beheers de innovatieve TOUCH DRIVE, een nieuw besturingsschema voor een gestroomlijnde besturing waardoor spelers zich kunnen concentreren op het plezier van racen. Je kunt ook overschakelen naar handmatige bediening (kantelen of tikken om te sturen) en leren rijden als een professionele Asphalt-racer.

KRACHT IN AANTALLEN
Voor het eerst in de Asphalt-serie kun je met de Club-functie je eigen community van gelijkgestemde racers creëren. Werk samen met je clubleden om Milestone-beloningen te ontgrendelen en hogerop in het Club-klassement te komen.

BELANGRIJK:
Deze app vereist een iPad mini 2 (of nieuwer) of een iPhone 5s (of nieuwer). Om te spelen heb je een netwerkverbinding nodig.
_____________________________________________

Bezoek onze officiële website via http://gmlft.co/website_EN
Bekijk onze nieuwe blog op http://gmlft.co/central

Vergeet ons ook niet te volgen op social media:
Facebook: http://gmlft.co/A9_Facebook
Twitter: http://gmlft.co/A9_Twitter
Instagram: http://gmlft.co/A9_Instagram
YouTube: http://gmlft.co/A9_Youtube
Forum : http://gmlft.co/A9_Forums

Privacybeleid: http://www.gameloft.com/privacy-notice
Gebruikersvoorwaarden: http://www.gameloft.com/conditions-of-use
Licentieovereenkomst eindgebruiker: http://www.gameloft.com/eula

© © 2018 Gameloft. All Rights Reserved. All manufacturers, cars, names, brands and associated imagery are trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners.