de beste downloads verzameld

windows

Avast Free Antivirus 17.5.2302-Een van de beste antivirusprogramma’s ter wereld

Avast Free Antivirus 2017 is een antivirus-gigant die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Veel gebruikers prijzen de software die hun computers beschermt. Avast (niet langer avast!) is een uitgebreid beveiligingsprogramma dat eenvoudig te begrijpen is.

Alles om je pc te beschermen

Avast Free Antivirus 2017 biedt real time bescherming voor je computer. Het programma voert regelmatig database-updates uit waardoor zelfs de nieuwste virussen, spyware en rootkits direct herkend worden.

Er zijn vijf verschillende scans beschikbaar in Avast Free Antivirus 2017 die schadelijke programma’s herkennen en verwijderen.

Avast Free Antivirus 2017 bevat eveneens scans die je helpen de prestaties van je computer te verbeteren. De eerste hiervan is een functionaliteitsscan die controleert of jouw software up to date is. Daarna helpen de nieuwe features van de Cleanup module je met het detecteren van gaten in de beveiliging van jouw Wifi-verbinding en de router.

Voor het gemak van de gebruikers heeft Avast Free Antivirus 2017 een Smart Scan – een handige optie waarmee je alle scans tegelijk uitvoert. Het programma biedt een groot scala aan tools waarmee je verschillende taken uit kan voeren. Dankzij deze features is Avast Premier Antivirus 2015 een echt multi-task programma dat een stuk verder gaat dan het standaard antivirusprogramma.

Avast Free Antivirus 2017 bevat een opschoon-feature voor je browsers, een beveiligde VPN-lijn, een SafeZone (een volledig beveiligde, privé browser die bijvoorbeeld handig is voor online aankopen), en Sandbox, een beschermingsprogramma voor virtuele machines. Ook biedt Avast Free Antivirus 2017 de mogelijkheid om back-up disks te maken.

Ten slotte is het mogelijk om al je instellingen te bewerken, en bekijk je eenvoudig je persoonlijke statistieken.

Een duidelijke interface en verbeterde prestaties

Ondanks het grote aantal features blijft Avast Free Antivirus 2017 een handig en overzichtelijk programma. De interface is duidelijk en goed te gebruiken.

Voor nieuwe versie gebruikt Avast hetzelfde design als bij de voorganger, aangezien dit programma een volledige make-over had ondergaan. Avast Free Antivirus 2017 behoudt de bewerkbare homepage en een zijmenu waarmee je eenvoudig alle opties opent.

Om het gebruik nog gemakkelijker te maken biedt Avast Free Antivirus 2017 een volledig vernieuwd support system waar je online al je vragen stelt.

Ten slotte is Avast 2015 nóg veiliger omdat het programma nu gebruik maakt van beveiligde DNS- en HTTPS-protocollen.

Ons favoriete antivirus

Dankzij de duidelijke interface en de verbeterde beveiliging en instellingen, blijft Avast ons favoriete antivirusprogramma. Avast Free Antivirus 2017 blijft de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar uitgebreide, pc-beveiliging.

Download Avast Free Antivirus 17.5.2302 in het Softonic