de beste downloads verzameld

games

Bad Piggies 1.5.1-De varkens ontsnappen van de vogels

Na het enorme succes van Angry Birds was het tijd voor de makers om het tij te keren; de Bad Piggies krijgen nu hun kans. In deze nieuwe puzzelgame van Rovio leren de varkens voertuigen bouwen.

Veel mensen kregen een hekel aan de groene varkens en gingen dan ook enorm uit hun dak met Angry Birds, Angry Birds Space en Angry Birds Seasons. Wie echter nog wat sympathie voor de knorrende rakkers weet op te brengen zal in zijn nopjes zijn met Bad Piggies. De levende koteletjes pikken het niet langer en gaan er simpelweg vandoor. Waar de vogels slechts geweld als oplossing zien, zijn het de schattige varkentjes die een pacifistische oplossing hebben gevonden: en jij gaat ze daarbij helpen!

Om van dat nare gevogelte af te komen moeten de zwijntjes een bepaalt traject afleggen. Het is voor groene varkenshoofden zonder enige ledematen echter niet eenvoudig om zich van A naar B te verplaatsen. Voertuigen bouwen is ook niet hun sterkste punt. Daarom heeft het vee van Bad Piggies jouw hulp nodig; afhankelijk van het level maak je een vehikel dat het eindpunt moet halen. Soms heb je hiervoor vleugels nodig, andere keren is een paar wielen op je dak voldoende. Creatief knutselen is een pré!

Bad Piggies is een vrolijke en kleurrijke game waarbij je de krulstaarten uit Angry Birds helpt te ontsnappen. Met een heerlijke soundtrack hebben de makers van Angry Birds weer een knotsgekke game gemaakt.

Download Bad Piggies 1.5.1 in het Softonic