de beste downloads verzameld

apps

Bitvavo – Bitvavo B.V.

Bitvavo B.V. - Bitvavo kunstwerk Bitvavo
Bitvavo B.V.
Genre: Financiën
Releasedatum: 28-05-2020

VOOR BEGINNENDE EN ERVAREN TRADERS
50 Digitale valuta verhandelen en maximaal 0.25% handelskosten betalen? Een eenvoudige interface voor beginnende traders en een geavanceerde interface voor ervaren traders maken de valuta van de toekomst toegangelijk voor iedereen tegen de laagste prijs.

VAN EURO NAAR 50+ DIGITALE VALUTA
Betaal eenvoudig met iDeal, Bancontact of één van de andere 8 betaalmethodes. Koop meer dan 50 digitale valuta met euro, zonder tussenstappen. Indien uw bank Instant SEPA ondersteunt, worden betalingen direct verwerkt.

AAN DE SLAG IN 3 STAPPEN
Beschik binnen enkele minuten over de valuta van de toekomst door een account aan te maken bij Bitvavo. Maak euro's over naar uw Bitvavo wallet via één van de 8 betaalmethodes, incl. iDeal en Bancontact. Vervolgens kunt u direct meer dan 50 digitale valuta verhandelen.
– Maak een gratis Bitvavo account;
– Euro's overmaken via iDeal of Bancontact;
– Koop, verkoop en bewaar de valuta van de toekomst.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN, TRANSPARANTE KOSTEN
Via het platform van Bitvavo kunt u digitale valuta verhandelen, gebruiken en bewaren. Door lage kosten, een breed aanbod en een eenvoudige interface probeert Bitvavo digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken.
– De grootste en goedkoopste exchange van Nederland;
– Gevestigd in Nederland met Nederlandstalige ondersteuning;
– Vertrouwd door brokers en institutionele investeerders.

OVER BITVAVO
Het Bitvavo-platform werd gelanceerd in 2018, met als doel de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team, gevestigd in Amsterdam, werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo-platform.
Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk door transparante kosten, een breed aanbod van digitale valuta en een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden. Het Bitvavo team wil een belangrijke rol spelen in de opkomst van digitale valuta door haar platform toegankelijk te maken voor miljoenen mensen in heel Europa.
Met het gebruiksgemak van een brokerplatform en de lage kosten van een cryptocurrency exchange, biedt Bitvavo haar gebruikers het beste van twee werelden. Met het combineren van een gebruiksvriendelijk platform en lage kosten heeft Bitvavo de ambitie om marktleider in Europa te worden

© © 2017 Bitvavo B.V.