Met CCleaner versnel en optimaliseer je jouw pc, houdt je de computer schoon en verwijder je overbodige elementen van je harde schijf.

Grondige reiniging

Wat verwijdert CCleaner allemaal? Tijdelijke bestanden, logbestanden in Windows en populaire software van derden, zoals Adobe Flash Player, Silverlight, Avast, Avira, WinRAR en anderen. Daarnaast verwijdert het programma de geschiedenis, *cache *en cookies uit Internet Explorer, Firefox, Opera en Chrome.

CCleaner leegt ook je prullenbak, verwijdert programma’s, schakelt lopende processen uit en overschrijft automatisch vrije ruimte (Drive Wiper) om het herstel van verwijderde gegevens te voorkomen.

Tot slot herstel je met CCleaner je systeem, vind je dubbele bestanden en schoon je het register op door het verwijderen van ongeldige sleutels.

Heldere en goed georganiseerde interface

De interface is helder en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de minder-ervaren gebruiker. De belangrijkste functies zijn eenvoudig bereikbaar via de zijbalk.

Hou je Windows-machine gratis in vorm

CCleaner is het perfecte hulpmiddel om je computer op te schonen en sneller te maken. Het programma is efficiënt, betrouwbaar en geschikt voor alle soorten gebruikers.

CCleaner is gratis en compatibel met Windows 8, 7, Vista en XP. Het ondersteunt zowel 32 als 64 bit. Een onmisbaar programma voor elke pc.

Download CCleaner 5.22.5724 in het Softonic