CleanMyMac verwijdert onnodige bestanden van je computer. Het programma is handig om extra ruimte vrij te maken op je harde schijf, is zeer aanpasbaar en heeft een gebruiksvriendelijke interface.

Veel ruimtebesparende functies 

CleanMyMac maakt schijfruimte vrij en maakt je Mac sneller door overbodige bestanden te verwijderen. Het programma doorzoekt je systeem om ongebruikte bestanden, cache, tijdelijke bestanden en meer te vinden en toont dit in een log.

Ook verwijdert de app sporen van reeds verwijderde programma’s, leegt het de prullenbak en haalt dubbele foto’s weg.

CleanMyMac bevat ook een tool waarmee je ongebruikte programma’s verwijdert. In één oogopslag zie je welke software meer dan een week of zelfs meer dan een jaar niet meer gebruikt is. Daarnaast worden alle analyses en handelingen snel uitgevoerd. 

Moderne en gebruiksvriendelijke app

CleanMyMac heeft een zeer intuïtieve interface waarin je gemakkelijk aangeeft wat je wel en niet mee wil nemen in de analyse.

Alle functies worden in detail uitgelegd zodat ook minder ervaren gebruikers precies weten wat ze moeten doen. Het design van de app is strak en modern.

De ultieme cleaner

CleanMyMac is één van de beste oplossingen om je Mac op te schonen en sneller te maken. Het programma werkt goed, biedt de ultieme controle over wat je wel en niet wilt verwijderen en is door iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Download CleanMyMac 3.4.1 in het Softonic