Gismart - Cool Goal! kunstwerk Cool Goal!
Gismart
Genre: Games
Releasedatum: 06-09-2019

Richt je bal, schiet, en SCOOR! Zorg er alleen voor dat je niet het HELE andere team raakt voordat je het net raakt.

Maak kennis met Cool Goal – het voetbalspel dat je richt-, schiet- en logicavaardigheden test! Jouw taak? Maak het perfecte doelpunt, elke keer. Om dat te doen moet je ervoor zorgen dat je ontelbare tegenstanders ontwijkt, die er alles aan zullen doen om tussen jouw en de doelpalen in te komen! Ervaar een nieuw soort 'voetbalspel' die zowel je denkkracht als je balvaardigheden test.

Ontdek ontelbare puzzels in een bijna eindeloze gameplay belevenis terwijl je je balvaardigheden verbetert en de kunst van het voetbal leert. Omarm enerverende technieken zoals de effectbal, die je op magische wijze je bal laat krullen als een voetballer van wereldklasse. Kijk bovendien toe hoe je bal in vlammen uitbarst als je de perfecte goal scoort – je kunt niet geloven hoe ruig dit voetbal puzzelspel eraan toe kan gaan!

Als je vooruitgang boekt, ontgrendel je nieuwe levels, nieuwe uitdagingen, nieuwe stadions en heel veel geweldige voetbaldingen! Elk level heeft een unieke uitdaging die je bekwaamheid test om naar het doel te komen, terwijl tegenstanders nieuwe posities innemen, bewegen, obstakels creëren en er alles aan zullen doen om jouw aanval te stoppen! Elk nieuw stadion heeft ook een unieke uitstraling en thema – stel je voor: voetballen in het bos en doelpalen op het strand, want alles kan gebeuren in Cool Goal!

Maak je klaar voor onovertroffen voetbal, dat zowel je hoofd als je schoenen test! Het wordt tijd om de koning van de voetbalspellen te verwelkomen, start nu met Cool Goal!

Privacybeleid: https://gismart.com/privacy-policy/
Gebruiksvoorwaarden: https://gismart.com/terms-of-service/

© © Cool Goal – Gismart