de beste downloads verzameld

windows

GOM Player 2.3.28.5285-GOM Player: veelzijdige mediaspeler met fraaie interface

Ben je op zoek naar een allround mediaspeler zonder gedoe dan is GOM Player een prima keuze. De gratis software speelt films en muziek, gepresenteerd met een mooie interface.

Af en toe komt er een mediaspeler voorbij die andere spelers overbodig maakt. GOM Player is een goede kandidaat, want er is werkelijk niets op de software aan te merken. De interface is piekfijn en de instellingen zijn allemaal vanzelfsprekend. Je kunt kiezen uit een aantal profielen en skins om de speler aan te passen aan je voorkeuren. GOM Player ondersteunt ondertitels, speelt je favoriete formaten en zelfs RealMedia of dvd. Met de Advanced Screen Capture tool schiet je eenvoudig plaatjes van je video’s.

GOM Player heeft een handige configuratiewizard waarmee je instellingen kunt laden voor verschillende systemen. Heb je een snelle PC dan gebruik je de High-Quality modus en wil je gebruik maken van je televisie dan kies je de TV-output modus. Dankzij snelkoppelingen en Easy Browser -een alternatieve browser die doet denken aan een DVD-menu- laat de speler zich uitstekend besturen met een afstandsbediening.

GOM Player doet precies wat het moet doen en nog ietwat meer. Extraatjes zoals de Easy Browser en Advance Screen Capture maken de speler tot een krachtige alleskunner. De software biedt meer dan concurrenten als KMPlayer en BS.Player en komt in de buurt van grootmacht VLC Media Player.

Download GOM Player 2.3.28.5285 in het Softonic