Met deze beta-versie van Chrome probeer je de spiksplinternieuwe uitgave van de populaire webverkenner van Google. In vergelijking met eerdere versies, waarvan je hier de recensie leest, bevat de Google Chrome Beta editie modificaties die hem zeker het proberen waard maken voor de die-hard Chrome fans.

Zoals je gewend bent van Google Chrome Beta, krijg je een webbrowser met een strak, minimalistisch design. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Internet Explorer en Firefox bevat het programma geen vensters met uitrolmenu’s. Instellingen en je gekozen extensies zijn bereikbaar via enkele symbooltjes rechtsboven in het scherm.

Google Chrome Beta gaat er in deze bèta-versie zowel qua snelheid als gebruikersgemak op vooruit. Verder is het wel mogelijk dat je af en toe bugs tegen komt; feedback krijgen is dan ook het voornaamste doel van de ontwikkelaars.

De recentste bèta-versie van Google Chrome Beta maakt je surfpartij nog sneller dan voorheen. Omdat ook het gebruiksgemak er weer een stukje op vooruit gaat, zal de Chrome-liefhebber alleen maar smullen van deze upgrade.

Download Google Chrome Beta 55.0.2883.21 Beta in het Softonic