Modernist LTD - Mask Studio kunstwerk Mask Studio
Modernist LTD
Genre: Amusement
Releasedatum: 26-04-2019

Hiermee presenteren wij de coolste en leukste video- en selfie-app: Mask Studio!

We hebben Mask Studio met ontzettend veel plezier ontwikkeld. Je kunt er grappige foto's mee maken, je video's ongelooflijk uniek maken met originele video-effecten. Jij kan de grappigste van je groep vrienden zijn met door jou op sociale netwerken en andere populaire berichtendiensten gedeelde afbeeldingen en video's die jij met de app hebt gemaakt.

Steeds weer nieuwe maskers! We werken met een deskundige designartiest samen om onze content altijd vers te houden. Bezoek de app regelmatig om de nieuw toegevoegde maskers te kunnen zien!

Goede redenen om Mask Studio te gebruiken:
– Creëer verschillende looks met diverse haarstijlen.
– Wildedierenmaskers, interessante kostuums, unieke make-uplooks, leuke gemaskerd balkostuums en meer…

Mask Studio Premium!

Sommige van de speciale maskers uit onze app zijn alleen voor premiumabonnees. Abonnementsduur is één week. Uw abonnement wordt elke week verlengd. U kunt het totaalbedrag zien voordat u uw aankoop afrondt. Betaling wordt op uw iTunes-account in rekening gebracht bij bevestiging van uw aankoop. Abonnementen worden automatisch verlengd tenzij 'automatisch verlengen' minimaal 24 uur vóór het einde van de lopende termijn wordt uitgeschakeld. De kosten van verlenging worden op uw account binnen 24 uur vóór het einde van de lopende termijn in rekening gebracht, met specificatie van de verlengingskosten. Abonnementen kunnen worden beheerd door de gebruiker. Gebruikers kunnen de functie 'automatisch verlengen' na de aankoop uitzetten in hun accountinstellingen. Elk ongebruikt gedeelte van een gratis proefperiode vervalt wanneer de gebruiker een abonnement koopt voor die publicatie. U kunt uw abonnement opzeggen via deze link: https://support.apple.com/en-us/HT202039

– Privacybeleid: https://maskstudio.modernistyazilim.com/privacy.html
– Gebruiksvoorwaarden: https://maskstudio.modernistyazilim.com/tos.html

© © Modernist LTD