Microsoft Corporation - Microsoft PowerPoint kunstwerk Microsoft PowerPoint
Microsoft Corporation
Genre: Productiviteit
Releasedatum: 25-01-2019

Een in aanmerking komend Office 365-abonnement is vereist voor Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Met de PowerPoint-app hebt u toegang tot het hulpprogramma dat u al kent. Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken, presenteren of delen vanaf elke locatie. Snel toegang nodig tot uw meest recent gebruikte PowerPoint-bestanden terwijl u onderweg bent? Met PowerPoint kunt u de bestanden waaraan u hebt gewerkt, snel bekijken op elk van uw apparaten. Bezorgd over meerdere bestandsversies als u mobiel in PowerPoint werkt? De synchronisatie is tussen apparaten is naadloos. Werk met vertrouwen met iedereen en presenteer aan iedereen, op elke locatie. Met PowerPoint reist Office met u mee.

Onmiskenbaar Office, ontworpen voor Mac
MacBook Pro Touch Bar wordt volledig ondersteund in Microsoft PowerPoint. Besturingselementen zijn nu beschikbaar op de Touch Bar wanneer uw presentatie beschikbaar is in de weergave Diavoorstelling, inclusief miniaturen van dia’s en een timer waarmee u de tijd kunt bijhouden tijdens het presenteren. Bescherm uw ogen door de donkere modus te gebruiken. Het is nu eenvoudiger om te focussen op uw presentaties in omgevingen met weinig licht, omdat PowerPoint ondersteuning biedt voor de Donkere modus van macOS Mojave.

Presentaties maken die opvallen
Visualiseer uw ideeën met prachtige ontwerpen, rijke animatie, bewegende beelden, 3D-modellen en pictogrammen. Laat intelligente technologieën u helpen uw presentatie tot leven te brengen met slechts enkele klikken.

Met vertrouwen presenteren
U kunt nieuwe presentaties maken of verder werken aan eerder gemaakte presentaties. Aangezien presentaties kunnen worden gesynchroniseerd in OneDrive, kunt u een presentatie beginnen op een Mac en deze vervolgens bewerken en geven met de mobiele versie van PowerPoint. Met de presentatieweergave op elk apparaat kunt u uw standpunt helder en vol zelfvertrouwen presenteren, en dit alles zonder uw laptop aan te zetten.

Beter samenwerken
In Office 365 kunt u samenwerken met behulp van cocreatie en opmerkingen in realtime om feedback over uw presentatie te krijgen van de andere leden van uw team. Bovendien kunt u de presentatie opslaan in de cloud om deze eenvoudig te delen met anderen en overal, altijd en op elk apparaat toegang te hebben.

Meer informatie over Office 365
Office 365 is een op de cloud gebaseerde abonnementsservice waarin de premiumversie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive zijn samengebracht. U krijgt de beste hulpprogramma's voor de manier waarop mensen vandaag de dag werken. Ga naar: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2015120 voor meer informatie over licentievoorwaarden.

Profiteer van de volledige Microsoft Office-ervaring met een in aanmerking komend Office 365-abonnement voor uw telefoon, tablet, pc en Mac. 

Office 365-jaarabonnementen die vanuit de app zijn aangeschaft, worden in rekening gebracht bij uw App Store-account en worden automatisch binnen 24 uur vóór het einde van de huidige abonnementsperiode verlengd, tenzij automatisch verlengen van tevoren is uitgeschakeld. U kunt uw abonnementen beheren in de App Store-accountinstellingen. 

Deze app wordt aangeboden door Microsoft of een externe app-uitgever en is onderhevig aan een afzonderlijke privacyverklaring en afzonderlijke voorwaarden. Gegevens die worden geleverd door middel van deze store en deze app, zijn mogelijk toegankelijk voor Microsoft respectievelijk de externe app-uitgever en kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten of een ander land waar Microsoft of de uitgever van de app en hun gelieerde ondernemingen of serviceproviders vestigingen hebben.

Raadpleeg de softwarelicentievoorwaarden van Microsoft voor Microsoft Office. Raadpleeg de koppeling ‘Licentieovereenkomst’ onder Informatie. U stemt met deze algemene voorwaarden in als u de app installeert.

© © 2019 Microsoft Corporation