PicsArt, Inc. - PicsArt Photo & Video Editor kunstwerk PicsArt Photo & Video Editor
PicsArt, Inc.
Genre: Foto en video
Releasedatum: 02-01-2013

PicsArt is een complete foto- en video-editor voor mobiel met indrukwekkende foto-effecten, tekenhulpmiddelen, beeldbewerking, collagemaker, stickermaker, camera, fotofilters, videobewerking, gratis fotobibliotheek, gezichtsbewerking met gezichtswissel, correctiegereedschappen en meer! Laat je creativiteit de vrije loop met PicsArt, de 14de meest gedownloade app ter wereld in 2019 met tot nu toe meer dan 700 miljoen downloads. Begin met je foto of eentje uit ons netwerk en snij deze bij, uit of leg er een raster overheen.

PicsArt is de thuisbasis van het ongelofelijk populaire schetseffect, storingseffect, vintage filters, esthetische stickers en meer. EN het is GRATIS!

Toon je geweldige foto's op Instagram met #picsart, misschien word je dan wel uitgekozen!

FOTO- EN VIDEO-EDITOR
Duizenden hulpmiddelen om te snijden, rekken en klonen. Een volledige bibliotheek met fotofilters, lijsten en achtergronden. Bonus: coole fotofuncties nu ingeschakeld voor video. Breng je verhaal tot leven met leuke filters en stickers, pas daarna het formaat aan voor sociale media.

REPLAY
Halveer je bewerkingstijd. Met Replay kun je bewerkingsstappen bekijken (van begin tot eind) en deze eenvoudig toepassen op je eigen afbeelding met slechts één tik per stap. Elke stap kan naar je wens worden aangepast. De PicsArt-gemeenschap voegt dagelijks honderden nieuwe Replays toe en recent toegevoegde Replays zijn te allen tijde beschikbaar voor gebruik.

REMIX- EN AFBEELDINGEN OM GRATIS TE BEWERKEN
PicsArt was de eerste die het remixen van afbeeldingen mogelijk maakte op mobiel! Begin met een #freetoedit-foto en voeg daar je persoonlijke edits aan toe.

SCHETSEN
Maak een selfie en creëer een schets die met de hand getekend lijkt. Schets detecteert contouren en doet het werk voor jou. Wijzig de achtergrond en lijnkleur naar wens. Probeer vijf schetseffecten.

PICSART GOLD
Ga voor Gold! Met PicsArt’s Gold-abonnement heb je toegang tot DUIZENDEN PREMIUM STICKERS, LETTERTYPEN, LIJSTEN, COLLAGES EN MASKERS! We voegen doorlopend NIEUWE EXCLUSIEVE content toe. Dit alles met een advertentievrije bewerkingservaring. Haal content van meer dan 3000 dollar in waarde in huis voor een nominale maandelijkse of jaarlijkse abonnementsprijs.

Begin je PicsArt Gold-lidmaatschap met een gratis proefversie. Beperkt tot één gratis proefversie per account. Zodra de proefversie is afgelopen, wordt het nominale abonnementsgeld in rekening gebracht. Je Gold-lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging minimaal 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt uitgeschakeld. Als je abonnement onderhevig is aan promotionele korting, vervalt de korting aan het einde van de huidige periode en wordt het standaardbedrag in rekening gebracht bij verlening. Ga naar je iTunes-account onder abonnement om je lidmaatschap te beheren en om automatische verlening uit te schakelen. Je iTunes-account wordt belast wanneer de aankoop is bevestigd. Lees hier meer over onze algemene voorwaarden: https://picsart.com/privacy-policy?hl=en

GRATIS STICKERS EN STICKERMAKER
Met de schaar van PicsArt kun je aangepaste stickers maken en delen. Meer dan 5 miljoen door gebruikers gemaakte stickers zijn nu al beschikbaar in de app.

MAGISCHE EFFECTEN
Met magische effecten geef je foto's een complete make-over. Kies uit een handvol ontwerpen.

COLLAGEMAKER EN RASTERS
100+ gratis, makkelijk te gebruiken sjablonen. Maak collages met rasterstijl, via sjablonen of freestyle.

TEKENEN
Haal aanpasbare penselen, lagen en professionele tekenhulpmiddelen.

© © 2020 PicsArt, Inc.