Glority Global Group Ltd. - PictureThis -Planten Herkennen kunstwerk PictureThis -Planten Herkennen
Glority Global Group Ltd.
Genre: Onderwijs
Releasedatum: 25-09-2017

Identificeer planten onmiddellijk. Nauwkeurig, snel en inhoudrijk! Naast de beschrijving en verzorgingstips, kunt u overal ter wereld genieten van prachtige plantfoto's.

Wanneer je een wandeling maakt tijdens zonnige dagen, ben je ooit een prachtige bloem tegengekomen waarvan je meer zou weten? Als kinderen op vakantie zijn met gezinnen, hebben ze je dan ooit vragen over planten gesteld? Wanneer u tuinwerk doet, heeft u dan ooit tips nodig over verzorging van planten? Maak gewoon een foto van de plant, PictureThis beantwoordt alle vragen voor u.

PictureThis is in staat 10.000+ plantensoorten te identificeren met een nauwkeurigheid van 98%, beter dan de meeste menselijke experts. Met de revolutionaire engine voor kunstmatige intelligentie leert het voortdurend experts en specialisten, identificeert het elke dag meer en beter. En nu is alles binnen handbereik! Stel je deze plant voor en geniet ervan!

Belangrijkste kenmerken:

– Identificeer duizenden planten, bloemen en bomen met geavanceerde kunstmatige intelligentie
– Meer informatie over planten, inclusief prachtige foto's over de hele wereld
– Ontvang suggesties en advies van een netwerk van vriendelijke tuin- en tuinbouwspecialisten
– Plantenzorgtips en bewateringsherinnering, helpen u om uw mooie planten beter te laten groeien.
– Eenvoudig te gebruiken interface met gebruiksvriendelijke handleidingen om u te helpen de beste foto te maken
– Deel snel en gemakkelijk uw foto's met een groeiende gemeenschap van plantenliefhebbers
– Blijf op de hoogte van alle planten, bomen en bloemen die u identificeert in uw eigen persoonlijke verzameling

PictureThis team hoopt een levendige gemeenschap te bouwen voor plantenliefhebbers en meer mensen meer te laten weten over planten. PictureThis is te zien in de App Store van verschillende landen.

Gebruikersreacties:
Verbazingwekkende nauwkeurigheid
"Erg onder de indruk. Hoewel het niet perfect is, kan het met hoge nauwkeurigheid onderscheid maken tussen verschillende soorten in onze collectie zeldzame planten. Het kan soms tot cultivar herkennen – verbazingwekkend. Verbaasd over hoe het met elke foto kan werken en het geeft erkenning – met indrukwekkende nauwkeurigheid. "
-San Fran vandaag

Eenvoudig en gemakkelijk
"Ik ben erg tevreden met deze app. Ik heb er 3 gebruikt voordat ik de PictureThis-app heb gebruikt en ik moet zeggen dat het handiger en overzichtelijker is dan de andere. "
-FoodCake

[Over PictureThis Premium]
• Maandelijkse premie: 1,99 $, premie voor 3 maanden: 4,99 $, jaarlijkse premie: 14,99 $
• De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op iTunes-account
• Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode
• Het account wordt binnen 24 uur vóór het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging
• Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan

Gebruiksvoorwaarden: http://www.picturethisai.com/static/user_agreement Privacybeleid: http://www.picturethisai.com/static/privacy_policy VERBIND JE MET ONS Facebook.com/PictureThisAI Twitter.com/PictureThisAI Instagram.com/PictureThisAI"
© © Glority LLC