Rituals Cosmetics B.V. - Rituals |Home & Body Cosmetics kunstwerk Rituals |Home & Body Cosmetics
Rituals Cosmetics B.V.
Genre: Winkelen
Releasedatum: 07-02-2019

Je komt helemaal tot rust met deze gloednieuwe app, waarmee je de luxe wereld van Rituals altijd binnen handbereik hebt. Ontspan met:

•video's van yogalessen op alle niveaus
•geleide meditaties die je altijd en overal kunt volgen
•de meest prettige online winkelbeleving ooit

Onze yogi's hebben verschillende yogalessen voor je samengesteld: of je nou op zoek bent naar meer energie, een betere balans of ontspanning na een drukke werkdag. Met een swipe op je telefoon ontdek je verschillende yogastijlen. Je komt er snel achter welke stijl het beste past bij jouw dagelijkse routine. Je vindt hier yoga-oefeningen voor alle niveaus: van beginners tot ervaren yogi's en alles ertussen in. Als je de Rituals-app downloadt, heb je altijd een inspirerende yogasessie bij de hand.

Een meditatie van slechts 5 minuten per dag heeft al een positief effect op lichaam en geest. Daarom hebben we een groot aantal verschillende geleide meditaties in de app opgenomen. Ze helpen je op zoek te gaan naar het binnenste van jezelf, altijd en overal. We leren beginners hoe mediteren werkt, maar de app bevat ook meditatietechnieken voor mensen die al jaren bekend zijn met meditatie. Mediteer, en help jezelf aan meer eigenwaarde, positiviteit en rust in je hoofd. Adem in en visualiseer een gevoel van innerlijke rust, adem uit en voel de stress uit je lichaam verdwijnen. Dit is wat de Rituals-app voor jou kan betekenen.

Rituals is wereldwijd het #1 merk voor home & body producten, met als missie jou te helpen bij het tot rust komen en het vinden van geluk in de kleine dingen. We willen jouw leven zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom is winkelen met onze app zo gemakkelijk. In een handomdraai laat je jouw favoriete Rituals producten thuis bezorgen. Van geuren voor je woning en lichaamsverzorging tot geavanceerde en natuurlijke huidverzorging. Verbeterde navigatie, productadvies en een eenvoudige bestelprocedure: met de Rituals-app heb je het zelf in handen.
© © Rituals Cosmetics eCommerce B.V.