de beste downloads verzameld

apps

ScreenKit- App Icons & Widgets – Twinstar Creatives

Twinstar Creatives - ScreenKit- App Icons & Widgets kunstwerk ScreenKit- App Icons & Widgets
Twinstar Creatives
Genre: Grafisch en ontwerp
Releasedatum: 01-10-2020

De ScreenKit-app is de beste keuze om het startscherm van uw iPhone aan te passen met esthetische thema's, pictogrammen en widgets! Het helpt om uw app-pictogrammen, achtergronden en widgets er esthetische AF uit te laten zien! Met meer dan 3 miljoen gebruikers die enthousiast zijn over ScreenKit en meer dan 10.000 5-sterrenrecensies, zijn onze trendy app-pictogramkits en widgets een publiekstrekker.

Selecteer zorgvuldig verschillende thema's uit de beste app om uw startschermontwerp aan te passen met pictogrammen en achtergronden. Gebruik onze kleurrijke widgets, waaronder datum, klok, kalender, bijbel, motivatie, batterij, countdown-widgets, meer dan 500 fotowidgets, verander de achtergrondkleuren, decoraties en nog veel meer.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN
• 5000+ esthetische app-pictogrammen
• 500+ iPhone- en iPad-thema's voor iOS 14
• 500+ widgets inclusief datum, klok, kalender, bijbel, motivatie, batterij, countdown-widgets enz
• 500+ fotowidgets
• Aangepaste app-pictogrammaker
• Pictogrameditor
• Gratis app-pictogramkits
• 1- Klik op Easy Theme and App Icon Installer
• U hoeft geen Shortcuts van Apple te gebruiken om uw app-pictogrammen te wijzigen!

SUPERSNEL EN GEMAKKELIJK!

Download ScreenKit GRATIS en vier JOU door je persoonlijkheid toe te voegen aan je iPhone en iPad. Ontdek honderden app-pictogrampakketten. Begin met het maken van esthetische AF van uw iPhone en iPad!

EXCLUSIEVE APP-ICONEN & WIDGETS
• Wilt u uw iPhone naar een hoger niveau tillen? Krijg toegang tot exclusieve app-pictogramkits en thema's door te upgraden naar onze premiumversie.
• Met premium krijg je toegang tot exclusieve trendy thema's, widget- en app-pictogramupdates.
• Alles voor een eenmalige levenslange upgradekost van $ 9,99 USD. Serieus, waar wacht je nog op ?!

ABONNEMENTSOPTIES:
– U kunt zich abonneren op onbeperkte toegang tot professionele functies, waaronder exclusieve pictogrammen, alle aangepaste thema's, talloze verschillende pictogramstijlen en combinaties.
– ScreenKit + biedt onbeperkt gebruik en ontgrendelt alle functies voor $ 49,99 * per jaar. U kunt ervoor kiezen om u te abonneren met een aanbieding van $ 1,99 * de eerste maand, daarna $ 49,99 * per jaar of $ 7,99 * per maand. Wekelijkse $ 2,49 * met of zonder proefperiode is ook beschikbaar.
– De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op het iTunes-account.
– Abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode is uitgeschakeld.
– Account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van verlenging.
– Abonnementen kunnen worden beheerd door de gebruiker en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan.
– Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, wordt verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement op die inhoud koopt.
– Annulering van het huidige abonnement is niet toegestaan ​​tijdens de actieve abonnementsperiode. * Deze prijs is voor klanten in de Verenigde Staten. De prijzen kunnen verschillen afhankelijk van uw land en de werkelijke kosten kunnen worden omgerekend naar uw lokale valuta. De prijzen zijn gelijk aan "Apple's App Store Matrix" die de equivalente abonnementsprijs in USD bepaalt.

Instagram.com/screenkit.app
fb.me/screenkitapp
Twitter.com/ScreenKitApp
Druk op- info.screenkit@gmail.com

E-mailadres: info.screenkit@gmail.com
Voorwaarden: https://www.screenkit.xyz/terms-of-service/
Privacybeleid: https://www.screenkit.xyz/privacy-policy/

OPMERKING:
Alle inhoud, bronnen en ontwerpen in de ScreenKit-applicatie zijn het exclusieve eigendom van Twinstar Creatives en worden beschermd door copyright en intellectuele eigendomsrechten. Elk ongeoorloofd gebruik of schending van ons auteursrecht kan juridische gevolgen hebben.

© © 2021 Twinstar Creatives