de beste downloads verzameld

apple

Soundflower 2.0.b2-Sta verschillende toepassingen toe om toegang te krijgen tot uw geluidskaart

Heb je ooit een app toegang tot je geluidskaart willen geven of een andere applicatie via de geluidskaart willen gebruiken? Soundflower is een gratis uitbreiding van het audiosysteem waarmee toepassingen audio kunnen doorgeven aan andere applicaties.

Soundflower emuleert de interface van een audioapparaat, maar staat elke audiotoepassing toe om audio te verzenden en te ontvangen zonder andere benodigde ondersteuning. Het wordt geopend als een van de twee audioapparaten (2ch / 16ch). Voor de meeste mensen en behoeften is het 2-kanaals apparaat voldoende.

Als u wilt dat een toepassing via de geluidskaart met een andere toepassing communiceert, selecteert u Soundflower als het uitvoerapparaat in de eerste toepassing en Soundflower als het invoerapparaat binnen de tweede toepassing. Als u met een toepassing geen audioapparaten kunt opgeven, kunt u van Soundflower het standaardinvoer- of uitvoerapparaat binnen het deelvenster Geluid van de Systeemvoorkeuren maken of met de toepassing Audio MIDI Setup, het enige enigszins lastige gedeelte.

U kunt in eerste instantie interferentie horen als u een audiokanaal instelt en als dit het geval is, raden de ontwikkelaars aan om de buffergrootte van beide toepassingen te verhogen (ingesteld in elke toepassing). Merk op dat als meer dan één toepassing zijn uitvoer naar hetzelfde kanaal verzendt, de audio wordt gemixed.

De praktische toepassingen van Soundflower omvatten het uitvoeren van interviews met beide stemmen. Dus in plaats van een interview met Skype op te nemen en slechts één stem te horen, kunt u met Soundflower beide stemmen opnemen voor een professionelere productie. Als alternatief is het handig voor het routeren van audio van applicaties zoals iTunes en Spotify naar andere applicaties en apparaten.

Merk op dat deze download voor OS X 10.5.8+ is. U kunt ook de OS X 10.4 compatibele versie (versie 1.4.3) downloaden. .

Soundflower is een opmerkelijk effectieve en gratis oplossing voor audioroutering. .

Download Soundflower 2.0.b2 in het Softonic