de beste downloads verzameld

apps

TikTok: It Starts with You – TikTok Pte. Ltd.

TikTok Pte. Ltd. - TikTok: It Starts with You kunstwerk TikTok: It Starts with You
TikTok Pte. Ltd.
Genre: Amusement
Releasedatum: 02-04-2014

TikTok is DE bestemming voor mobiele video's. Op TikTok zijn korte video's opwindend, spontaan en oprecht. Of je nu een sportfanaat bent, een dierenliefhebber, of gewoon wilt lachen, op TikTok is voor elk wat wils. Je hoeft alleen maar te kijken. Hou je bezig met wat je leuk vindt, sla over wat je niet leuk vindt en ontdek een eindeloze stroom korte video's die aanvoelen alsof ze speciaal voor jou zijn gemaakt. Van je ochtendkoffie tot je middagboodschappen, TikTok heeft de video's die gegarandeerd je dag goed maken.

Je kunt eenvoudig video's ontdekken en je eigen originele video's maken met eenvoudige tools om je dagelijkse momenten te bekijken en vast te leggen. Verbeter je video's met speciale effecten, filters, muziek en meer.

■ Kijk eindeloos veel video's die speciaal voor jou zijn aangepast
Een gepersonaliseerde videofeed op basis van wat je bekijkt, leuk vindt en deelt. TikTok biedt je echte, interessante en leuke video's die je dag goed maken.

■ Ontdek video's, scroll gewoon
Bekijk allerlei soorten video's, van comedy, gaming, doe-het-zelf, eten, sport, memes en huisdieren tot vreemd bevredigend, ASMR en alles daartussen.

■ Pauzeer de opname meerdere keren in één video
Pauzeer en hervat je video met één tik. Neem zo vaak op als je wilt.

■ Laat je vermaken en inspireren door een wereldwijde community van makers.
Miljoenen makers zijn op TikTok om hun ongelooflijke vaardigheden en dagelijkse leven te tonen. Laat je inspireren.

■ Voeg je favoriete muziek of geluid gratis toe aan je video's
Bewerk je video's eenvoudig met miljoenen gratis muziekclips en geluiden. We stellen afspeellijsten met muziek en geluiden voor je samen met de populairste nummers in elk genre, waaronder hiphop, edm, pop, rock, rap en country, naast de meest virale originele geluiden.

■ Druk jezelf uit met creatieve effecten
Ontgrendel bergen filters, effecten en AR-objecten om je video's nog beter te maken.

■ Bewerk je eigen video's
Met onze geïntegreerde bewerkingstools kun je eenvoudig videoclips inkorten, knippen, samenvoegen en dupliceren zonder de app te verlaten.

© © 2020 TikTok