de beste downloads verzameld

apps

Tuinvogels – Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland - Tuinvogels kunstwerk Tuinvogels
Vogelbescherming Nederland
Genre: Winkelen
Releasedatum: 12-11-2014

Met deze app herkent u de 93 meest voorkomende tuinvogels in de winter aan de hand van prachtige illustraties, heldere beschrijvingen en vogelzang. Met de app kunt u ook eenvoudig meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling, het grootste natuuronderzoek van Nederland.

Met de app Tuinvogels kunt u:
– tuinvogels makkelijk herkennen
– uw Nationale Tuinvogeltelling op 27 & 28 januari 2018 doorgeven
– uw persoonlijke tuinvogeltellingen bijhouden

Onderdelen van de app:
Vind een vogel: in deze vogelgids zijn 93 vogels opgenomen die ’s winters algemeen voorkomen in Nederland, met uitzondering van zeldzame dwaalgasten. U kunt in de vogelgids vogels zoeken op naam. Als u een vogel niet kent, kunt u filteren op grootte en/of kleur.

Meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling: de Nationale Tuinvogeltelling is het grootste natuuronderzoek van Nederland. Iedereen kan meedoen. U kunt uw telling via deze app insturen. Via de app kunt u zich ook van tevoren inschrijven voor de Nationale Tuinvogeltelling. Voordelen van voorinschrijven:

– u ontvangt een kortingscode ter waarde van 10% in de (web)shop van Vogelbescherming
– u krijgt handige tips voor het herkennen van uw tuinvogels en het laatste tuinvogelnieuws
– u kunt met uw inschrijfgegevens van de app ook inloggen op de website van de Nationale Tuinvogeltelling: www.tuinvogeltelling.nl. Uw persoonlijke tuinvogeltellingen kunt u dan meteen synchroniseren met de website van de Nationale Tuinvogeltelling.

© © Vogelbescherming Nederland