Er zijn veel video-downloaders maar slechts zo goed als YTD voor Mac. YTD is gewoon een uitstekende tool voor het opslaan van je favoriete videoclips van YouTube en andere videowebsites.


Knip en plak URL's

Wanneer u YTD installeert, wordt u gevraagd of u andere softwareprogramma's wilt, maar u kunt dit weigeren door op de knop Weigeren te drukken. Daarna is de installatie erg snel en wordt YTD voor Mac automatisch geopend. De interface spreekt voor zich . Zodra u een YouTube- of videolink naar uw klembord kopieert, wordt dit automatisch gedetecteerd en in het URL-veld geplaatst. U kunt nu downloaden in Full 1080 HD-kwaliteit, evenals een veel lagere kwaliteit. Klik gewoon onderaan op de grote rode "Download" -knop en YTD start meteen met downloaden.

Converteren naar verschillende indelingen

In het activiteitenvenster ziet u de status van uw download en we hebben ontdekt dat het downloaden van een video van drie minuten ongeveer één minuut duurde. U kunt dan ook video's afspelen die u hebt gedownload rechtstreeks vanaf het tabblad Activiteit of door naar het tabblad Afspelen te gaan. Er is een menu met de rechtermuisknop op het tabblad Activiteit, waar u kunt kiezen om te spelen in YTD of in uw standaardspeler, evenals het bestand te verwijderen, te stoppen, te hernoemen, enz.

Bovendien kunt u video's converteren na het downloaden , met dank aan een aantal voorinstellingen voor iPod, iPad, MP4, enz. Om tegelijkertijd te downloaden en te converteren, moet u echter upgraden naar de Pro-versie. Conversies duren ongeveer hetzelfde als downloaden.

Merk op dat je zoveel video's kunt toevoegen om te downloaden en te converteren als je wilt, dus je kunt ze gewoon in YTD opstellen en ze downloaden. Om meerdere bestanden tegelijkertijd te converteren , moet je opnieuw upgraden naar de Pro-versie.

Conclusie

Over het algemeen is YTD Video Downloader een uitstekende YouTube- en video-downloader die gemakkelijk te gebruiken, snel en efficiënt is.

Download YTD for Mac 1 in het Softonic